reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• IMG_20170919_181534.JPG
    IMG_20170919_181534.JPG
    410,5 KB · Wyświetleń: 90
dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy :( powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem co powiedzieć. To takie przykre co was spotkało ale nie poddawaj się póki jest nadzieja

dziewczyny przyszły wyniki mojego meza... jestem zdruzgotana .. chemia nie działa marker nowotworowy znow jest bardzo wysoki ..znow moze robic nowe przerzuty na inne organy :( powoli brak mi sił i nadzieji ze kiedys moze byc dobrze...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba wszystkie trzymalysmy za Was kciuki. Nie poddawaj się, znajdź w sobie sile do dalszej walki. Wiem, że łatwo mi pisać nie będąc w takiej sytuacji ale zrób to dla Was.

reklama
Pytałam się mojej pani dr o inne leki to powiedziała żeby zbędnymi lekami się nie faszerować. Jestem zła na siebie bo zapomniałam zapytać o tą nospe a boje sie brać na własną ręke. Ale skoro wszystkie z was tu brały to chyba nic złego sobie nią nie zrobie ???
Ja nospe brałam teraz trzy razy dziennie a jestem w 14 tygodniu i to zalecenia lekarza więc napewno Noe zaszkodzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry