walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Przykro mi... trzymaj sie i wróć jak bedziesz miala ochote i sily do dalszej walki!Dziewczyny niestety mój test jest negatywny!! Muszę się wyciszyć i opuścić ta grupę...powodzenia dla każdego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi... trzymaj sie i wróć jak bedziesz miala ochote i sily do dalszej walki!Dziewczyny niestety mój test jest negatywny!! Muszę się wyciszyć i opuścić ta grupę...powodzenia dla każdego
Jak wroce do domu to pomogę ;-)pomagam.pl/dami
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny niestety mój test jest negatywny!! Muszę się wyciszyć i opuścić ta grupę...powodzenia dla każdego
Nie poddawaj się jeszcze. Jak masz siłę i możliwości to walcz i wróć do nas.Dziewczyny niestety mój test jest negatywny!! Muszę się wyciszyć i opuścić ta grupę...powodzenia dla każdego
Już nie mam siły na nicPrzykro mi... trzymaj sie i wróć jak bedziesz miala ochote i sily do dalszej walki!
Bardzo mi przykro kochanaDziewczyny niestety mój test jest negatywny!! Muszę się wyciszyć i opuścić ta grupę...powodzenia dla każdego
Może niewiele pomogłam, ale udostępnię również na facebooku. Może będzie jeszcze większy odzew. Życzę powodzenia.pomagam.pl/dami
dziewczy załozyłam konto mezowi pomagam.pl/dami
O nieee.Dziewczyny niestety mój test jest negatywny!! Muszę się wyciszyć i opuścić ta grupę...powodzenia dla każdego