reklama

Kto po in vitro?

miliaa - a na siebie to czemu jesteś zła przecież nie twoja wina ze nie reagujesz. Gdyby to zależało tylko od naszego chce czy nie chce to każda z nas by juz miała gromadkę dzieciaków.
A prawda jest ze jak teraz masz pod gorke to pozniej latwo pojdzie. W moim przypadku nawetr sie sprawdzilo. Ciagle cos bylo na przeszkodzie. Niby dobrze reagowalam na stymulke a sie okazalo ze nawet za dobrze bo hiperka straszna byla. Pozniej klinice sie zachcialo remontowac i znow musialam czekac. No i sobie czekalam, czekalam i czekalam i teraz mam co chcialam. Mdlosci wieksze zmeczenie i kawy pic nie moge :-):-):-) hehe zdrowsza będę zero kawy zero papierochow :-):-):-)
Wiec ty sie tam na siebie nie wsciekaj tylko sie ....wycisz. ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Powodzenia ze zdwojona dwaka to chyba sie juz uda. Glowa do gory juz blizej niz dalej, wiec cichaj i spokojnie :****

reklama
kochane jestescie, kurde, nie wiem co bym bez was zrobila...dajecie mi takie wsparcie i POWER, ze szok:szok:
oczywiscie, ze bede wlaczyc, musze juz teraz nie mam wyjscia, ide po swoje i mimo przeciwnosci DAM RADE !!!:tak:

a jeszcze zapytam, bo ja dzis wylaczona jestem ze swiata, kto jutro testuje?

kochane jestescie, kurde, nie wiem co bym bez was zrobila...dajecie mi takie wsparcie i POWER, ze szok:szok:
oczywiscie, ze bede wlaczyc, musze juz teraz nie mam wyjscia, ide po swoje i mimo przeciwnosci DAM RADE !!!:tak:

a jeszcze zapytam, bo ja dzis wylaczona jestem ze swiata, kto jutro testuje?

Ja! o ile sie odwaze:zawstydzona/y:

miliaa - tak już niestety jest , że w naszych staraniach ciągle coś się pochrzani. Ale co zrobić , myślę , że Nam wszystkim się medal za cierpliwość należy. Dasz radę , masz jeszcze chwilę i na pewno będzie jak ma być;-)

joweg - dziewczyny mają rację , że temp zawsze o tej samej porze trzeba mierzyć niezależnie o której się wstaje. Najlepiej sobie budzik nastawiać.

elala - no to życzę powodzenia:-)

miliaa ja też wierzę,że zbije się to LH do poniedziałku-na mnie diphereline podziałała , to i na Ciebie podziała-tak będzie:tak:A gonal troszkę poczeka-już tyle czasu wytrwałaś , to dasz radę jeszcze parę dni żeby zacząć stymulację-myślami jestem z Tobą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry