• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

mam pytanie do zaciazonych dziewczynek. czy jak odstawilyscie progesteron mialyscie jakies objawy. Ja od wczoraj nie biore i drugi dzien jest mi tak strszanie niedobrze ze masakra. Miałam mdłości wcześniej ale później przeszły, a teraz znowu. I nie wiem czy może tak reaguje na odstawienie hormonów.

reklama
mam pytanie do zaciazonych dziewczynek. czy jak odstawilyscie progesteron mialyscie jakies objawy. Ja od wczoraj nie biore i drugi dzien jest mi tak strszanie niedobrze ze masakra. Miałam mdłości wcześniej ale później przeszły, a teraz znowu. I nie wiem czy może tak reaguje na odstawienie hormonów.
niemartw sie kochana tez tak mialam jeszcze bol jajnikow glowa mnie bolala i czulam sie oslabiona.a i jeszcze przy mdlosciach mi polozna zalecila jesc czesciej a mniejsze dawki sprawdzilo sie.

Ostatnia edycja:
dzieki Kasiu. O ty jedzeniu to wiem. robiłam tak jak miałam mdłości we wcześniejszych tygodniach a teraz od jakiś dwóch tygodni apetytu bark całkowicie. A niedobrze mi znowu od wczoraj. Mam nadzieje ze mi przejdzie. A oslabienie to mam ciagle taka bez życia jestem.

Dziewczynki a co wy tak z tymi tesciorami szalejecie? Ja robilam test w 13dpt i mialam bladzioche ze szok,a co dopiero w 6dpt albo w 8dpt? Wcale nie dziwie ze kreski nie powychodzily :sorry2: Jak macie mozliwosc to zrobcie hcg i wszystko sie wyjasni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry