walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Zaraz odnajde ten wyniknw domu i Ci napisze dokladnieNie rozumiem jak dodatni to dodatni a jak wątpliwe to nie jest dodatni
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz odnajde ten wyniknw domu i Ci napisze dokladnieNie rozumiem jak dodatni to dodatni a jak wątpliwe to nie jest dodatni
Mówili żeby się nie martwić bo te dwa całkiem nieźle rokuja i jak do jutra jeszcze się podziela to mrozimy już jutro.
A ten najsłabszy jak coś to dopiero w 6 dobie będą mrozic...
Powiedziała że i z gorszych były ciążę..
Ma dzwonić jutro ale chyba jeszcze dzisiaj przedzwonię do dr. i poproszę o radę...
Sama nie wiem może jak są trochę słabsze to wezmę za jednym razem dwa...
Sama już nie wiem co myśleć...
hmm nie wiem co ci napisac..... ale trzymam kciuki zeby poszło po twojej mysliKurde po wizycie dalej wiem, ze nic nie wiem, juz mam tego dosc... tego obumarlego pecherzyka nie ma, mogl sie poronic albo wchlonac. A ten drugi ciut podrosl ale i tak za malo. Ostatnio mial 4mm, dzisiaj ma 7 i jest w nim jakis zarys zarodka 1,3mm ale nie ma nic poza tym, serduszka brak. Ale trzeba jeszcze obserwowac. Beta znowu w poniedzialek a wiz ewentualnie w przyszly piatek![]()
Rosną nam dzieciaczki [emoji173]Twoje też już duże dzieciaki
Niedługo będziemy tulily nasze maluchyRosną nam dzieciaczki [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę dziewczyny martwi mnie jedna rzecz. We wtorek rano miałam świeżą znaczy taką prawdziwą okresową krew, popołudniu też krwią tylko mniej plamiłam a dziś to już prawie wcale i tak się teraz zastanawiam czy to okres czy nie, czy po prostu wolno się rozkręca czy przez to że tamten cykl był sztuczny...
Czekam na ten dzien !!!!Niedługo będziemy tulily nasze maluchy
Super. Gratuluję. U mnie też prawdopodobnie będzie chłopakBędzie chłopwidziłam fujarkę
byłam u siebie w miescie u ginekologa jestem bardzo zadowolona ponad 1h spedziłam w gabinecie wszytskiego sie dowiedziłam konkretnie mi zrobił badania i raczej pojade jeszcze z 2 razy do swojej gin tam do kliniki i zmieniam na innego ginekologa.Pojechałam bo prawdopodobnie znowu mam infekcje i teraz dr, nie wie czy to od tego priobiotyku co przyjmuje czy infekcja ale cos tam w srodku jest białego wymaz za 2 dni wyniki i sie dowiemy. Wiec dzis tez wizyta nie zaplanowana i dzis sie dowiedziałam co bedzie poczeklał dr spokojnie popukał lekko w brzuch zeby dzidza dupka wyszla bo dupki nie bylo widac i wyszlo i pieknie rozrlaczyl nózki
![]()
Ja w ciąży jadłam dwa razy sosik z grzybamiDziewczyny czy teraz po transferze mogę jeść grzyby? Czy raczej sobie odpuścić? Mam taka ochotę na krem z borowików....