asinka89
Fanka BB :)
my z mezem tez zdecydowaliśmy sie na 2 . On z bliźniakow to nawet nikt by nie zczaił hihi... No i odrazu szcześliwa dwójkaO to super :-) jest plan na bliźniaki,fajnie :-))
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my z mezem tez zdecydowaliśmy sie na 2 . On z bliźniakow to nawet nikt by nie zczaił hihi... No i odrazu szcześliwa dwójkaO to super :-) jest plan na bliźniaki,fajnie :-))
Tak z ciekawości. Jakie masz to endo? Dziś 13 dc tak?Hehe, przed detektyw @dżoasia nic się nie ukryje. Tak, miałam wizyte, ale tyle się tu dzieje ostatnio, że są inne sprawy do obgadania. Estradiil dobry (u mnie się go bada przed crio), endo rośnie (nie w szalonym tempie ale jak na mnie to nawet nieźle), w piątek mam kolejną wizytę (15dc) i wtedy decyzja czy już włączamy progesteron czy jeszcze nie. No i dr zasugerowała zastanowienie się nad 2 zarodkami. Nigdy o tym nie myślałam, ale ta myśl zaczyna kielkowac i chyba się zdecydujemy
.
my z mezem tez zdecydowaliśmy sie na 2 . On z bliźniakow to nawet nikt by nie zczaił hihi... No i odrazu szcześliwa dwójka
No tak. Ja też się musze rozluźnić bo jestem okropna i sie wszystkim przejmuje a to chyba przecież dobrze że coś się dziejeCiągnięcie jest ok, bo to chyba nie ból??
Na ciągnienie mozna nospę, ale to już pisałyśmy. Mięśnie muszą się troche rozluźnić![]()
Czwórka kochana!! Szczęśliwa czwórka!!my z mezem tez zdecydowaliśmy sie na 2 . On z bliźniakow to nawet nikt by nie zczaił hihi... No i odrazu szcześliwa dwójka
a jak pewnie hihiJa mam dwa tej samej klasy więc żaden nie będzie wpływały na drugiego. No i szansa na ciążę większa . U nas w rodzinie bliźniaków nie ma ale ktoś musi być pierwszy![]()
Masz racje,jutro zrobie raz jeszcze dla spokoju:-)no powiem ci ze moze to byc pomyłka bo dziwny ten wynik ja bym zrobiła raz jeszcze tylko na to.. wczoraj widziałam jak laboratorium mojemu ojcu nie zrobiła morfologi z braku materiału a oddał 4 fiolki i zapłacił ..szok tłumaczyli ze moze znikła u kuriera...
no a jakCzwórka kochana!! Szczęśliwa czwórka!!![]()
no bedziesz spokojniej spać ..Masz racje,jutro zrobie raz jeszcze dla spokoju:-)