M@gda
Moderatorka
Bardzo ladna wagaMy po wizycie! Malutki ma już 1230 gram. Serduszko 150/min. Wiercił się!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo ladna wagaMy po wizycie! Malutki ma już 1230 gram. Serduszko 150/min. Wiercił się!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
PewnieChlopakcudnie, ze juz znasz plec. Tata dumny?? Pewnie tak
Nie macie za co przepraszać, ta dodatkowa kwota jest nieobowiązkowa, le fakt faktem jest trochę taką zmyłką.
no, dokladnieStworzenie i prowadzenie zbiórki jest darmowe. Od każdej otrzymanej przez Ciebie wpłaty potrącamy 5% na promocję serwisu (a więc i samych zbiórek) oraz 2,5% na pokrycie opłat operatorów płatności. Utrzymanie i dalszy rozwój serwisu nie kosztuje Cię nic i jest możliwy dzięki dobrowolnemu wsparciu użytkowników i przyjaciół Pomagam.pl. Nigdy nie obciążamy żadnymi opłatami Twoich darczyńców.
tak pisze w regulaminie
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to moj mąz mowi szukałaś "Kredki"No.z 5 min patrzylam zanim znalazlamgratki
Ale mam w domu tylko 15 letnie wytrawne to trochę szkoda...ja słyszałam tylko o wytrawnym, nie wiem jak z półsłodkimTeż lubiłam półsłodkie, ale dla dobra leczenia przestawiłam sie na wytrawne i już półsłodkie mi nie smakuje @walczaca o szczescie chyba juz ma tak samo
chyba, że znowu pomyliłam nicki
![]()
pićAle mam w domu tylko 15 letnie wytrawne to trochę szkoda...
A reszta polskodka...
Pić czy nie pić - oto jest pytanie?!
Które?

No mój synek musi gonić twoją księżniczkęBardzo ladna waga![]()
Tylko po to to robimykochane dziekujemy za pomoc Bóg wam to w dzieciach wynagrodzi ...![]()
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aha to nuz wszystko wiem... hihiTylko po to to robimy