reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

reklama
last time - HIP HIP HURRA HIP HIP HURRA!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) nawet nie wiesz jak się ciesze!!!! Droga dluga bo 9 miesięcy, ale zleci i wszystko będzie dobrze nie ma innej opcji kochana nie ma innej opcji.

hope - przykro mi,że się nie udało :(( Tulę mocno.

elala - aniołeczek ma świętą rację. Zaczekaj jeszcze.... Wynik bety jest najważniejszy :))) a o sikańcach to już nic pisać więcej nie będę ;).....

Dzieki dziewczynki za wasze wsparcie i wiare - oczywiscie ze zaczekam. Oficjalna date testowania mam jutro (znow niestety test sikany) i jutro tez odstawiam progesteron. A ze w uk teraz Swieto wielkie i do srody nawet do lekarza po skierowanie na bete sie nie dostane wiec bede czekala na @ a ona powinna rozwiac wszystkie watpliwosci:-(,
Czy moze ktoras z was wie kiedy powinnam sie @ spodziewac po odstawieniu lekow?

elala...kochana wstrzymaj sie jeszcze z osadami, powoli czekaj na bete...ja mimo wszystko zaciskam mocno kciukasy, czasami los plata nam figle...!!&&&&

hope...przykro mi kochana, tule mocno :*

Miliaa nie denerwuj się wynikiem LH, ja z ciekawości jak przeczytałam Twoją wiadomość zaczęłam przeglądać swoje wyniki przed stymulacją i nigdy nie miałam LH mniejszego niż 3, raz miałam nawet 21. Może dlatego kiepsko się stymulowałam?Więc jeśli lekarz zwrócił na to uwagę to dobrze-poczekasz jeszcze chwilę,ale będziesz miała dobre wyniki stymulacji:tak:
no wlasnie mi szef tak powiedzial, ze im dluzej jestem na dipherelinie tym lepiej...ogolnie to jakos sobie radze z rozrobieniem dwoch proszkow w jednym plynie, wiec jest ok. Myslalam, ze bedzie gorzej...no ja mialam LH w normie, ale niestety widocznie przy stymulacji normy sa inne. co ma byc to bedzie...czekam na dobre efekty.
dodatkowo lekarz powiedzial, ze mam macice jakas grudkowata czy cus:confused: nie wiem...ale powiedzial, ze na pol wypelnionym pecherzu trzeba bedzie podchodzic i cewnikiem dobrze wymanewrowac i bedzie ok...no ale ja juz sie martwie...ehhh...juz bym chciala konca:tak:
a ty co sie martwisz? przeciez jest wszystko OK...tak jak pisalam czekam na nowe zdjecia maluszkow!;-)

joweg...bardzo mi przykro...jejku, ale ci wspolczuje...nie wiem co napisac nawet..jestesmy z toba i mocno ci i mezowi kibicujemy! bedzie dobrze:zawstydzona/y:

last time...ty moja kochana optymistko, serdecznie ci gratuluje! a jaka betka? to ja zmieniam nick w takim razie na first&last time:-) moze to bedzie dobrze wrozyc:-D buziaki slodziaki dla ciebie i malucha w brzuszku :*:*

a ja po podwojnej dawce diphereline czuje sie chyba lepiej niz po jednej dawce gonapeptylu! i tak ma byc!! :happy2:

elala - czegmu jutro? transfer mialas 22 maja z tego co pamietam. Dwa tgodnie mija we wtroek 5 czerwca. Moze poczekaj wiec do tego dnia mnie kazali wczesniej nie robic a zadzwonilam do nich chyba w 10 dniu to i tak kazali mi jeszcze powtorzyc test w 14 dniu

reklama
elala - czegmu jutro? transfer mialas 22 maja z tego co pamietam. Dwa tgodnie mija we wtroek 5 czerwca. Moze poczekaj wiec do tego dnia mnie kazali wczesniej nie robic a zadzwonilam do nich chyba w 10 dniu to i tak kazali mi jeszcze powtorzyc test w 14 dniu

Ja mam date wyznaczona na 2-go czewca tak wiek wyglada na to ze jutro:-(

Do góry