dżoasia
Fanka BB :)
jak nie to nieJa tych wizyt nie wpisuje...nie wiem czy Wam datę bety podam a tym bardziej takie wizyty
mam na 14, juz upuscilam krew i czekam co tam sie we mnie wyprawia :-)
ale po wizycie daj znać małpeczko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak nie to nieJa tych wizyt nie wpisuje...nie wiem czy Wam datę bety podam a tym bardziej takie wizyty
mam na 14, juz upuscilam krew i czekam co tam sie we mnie wyprawia :-)

A który to Twój dpt?
Dam,dam :-)jak nie to niese trzymaj
ale po wizycie daj znać małpeczko![]()
Dziękuję!Aaaaa Tamiza! Gratuluję! A juz sie na nas wczoraj zloscilas. To teraz szybko po butelke wina i endo niech pieknie rosnie. Jefnak nasze kciuki i dziadek pomogły :-))) ,
Ale sie ucieszylam, nawet sobie nie wyobrażaszno pewnie tylko ciut mniej niz Ty ;-)
Wiem, doskonale rozumiem :-) teraz dbaj o endo i do dzieła :-)M szczęśliwy,co? To macie mily weekend przed soba :-)))Dziękuję!
Nie złościłam się tylko emocje szalały.
Ja to już nie wiem co się dzieje... To wszystko jest niesamowite... Wciąż nie mogę uwierzyć w swoje szczęście!
Oby bąbelek teraz się tylko ładnie rozmroził to będę spokojniejsza...
SuperJuz po. Żywia jednak ciut mniejsza przy dokladnych pomiarach. W normie
Natomiast nie wykazuje checi obrocenia się. No trudno, dla dziecka dam sie nawet pokroic
Za to reszta ok: przeplywy, pomiary itd. Troche sie uspokoilam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz jednak ktoś nad tym czuwałMożecie mnie za wczorajszego doła i negatywne myślenie kopnąć wszystkie w du**!
Mamy zamrożona jedną wczesną blastocyste bb! 10 % fragmentacji i widoczny trofoblas
Śmieje się przez zły! Życie nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać....
Mam wrażenie że to tylko sen.....
Endo błagam rośnij!
O rany... Przeraża mnie ta zagraniczna opieka.Kreska blednieniestety tu zadnej pomocy nie uzyskam.
Problem polega na tym ,że przy pierwszej ciazy pozamacicznej trzymali mnie do 12tc wiedząc od 5tc ,że najprawdopodobniej to ciaża pozamaciczna bo przyrosty bety były bardzo słabe czekali aż organizm sam się oczyści niestety nie chciał dopiero po pękniętym jajowodzie i krwotoku była interwencja chirurgiczna w drugiej ciąży pozamacicznej to samo tylko jajowód pękł mi szybciej dostałam drgawek i utraty świadomości i dopiero wtedy trafiłam na sale operacyjną![]()
Za granicą tak nie mam jak w polsceO rany... Przeraża mnie ta zagraniczna opieka.
A nie możesz prywatne gdzieś zrobić bety?