meg86
Fanka BB :)
Przy antykoncepcyjnych raczej będzie @ po odstawieniuDzięki właśnie taki bol mam jak bym miała @ zaraz dostać a jesZcze mam 10 tabsow więc malo prawdopodobne żeby wcześniej przyszła com ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy antykoncepcyjnych raczej będzie @ po odstawieniuDzięki właśnie taki bol mam jak bym miała @ zaraz dostać a jesZcze mam 10 tabsow więc malo prawdopodobne żeby wcześniej przyszła com ???
Wiem że nie ale jednak dziewczyny gdzieś ta betę robią na własną rękę więc chyba się daZa granicą tak nie mam jak w polsce
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
iiiiii??Nie będę mówić A NIE MÓWIŁAM!!! Trzeba w kropki wierzyć do końca! Szczególnie jak w labo jeszcze dają im szansę. Trzymam kciuki!
Miałam o 8:30 rano....![]()
O rany... Przeraża mnie ta zagraniczna opieka.
A nie możesz prywatne gdzieś zrobić bety?
Jechać do szpitala i czekać w kolejce tylko taka możliwośćWiem że nie ale jednak dziewczyny gdzieś ta betę robią na własną rękę więc chyba się da![]()
MoKa no i?? Co jest,czemu taka mina??Nie będę mówić A NIE MÓWIŁAM!!! Trzeba w kropki wierzyć do końca! Szczególnie jak w labo jeszcze dają im szansę. Trzymam kciuki!
Miałam o 8:30 rano....![]()
Ja miałam jeszcze gorzej cytuje " pani nie zareagowała na leki" Zwiekszenie dawki z 150 do 300 kolejna wizyta ruszylo estradiol zaczal sie podwajać a i tak ostatecznie jeszcze zwiekszenie do 375 i tak bralam caly czas.Dziewczyny pomóżcie. Która miała w drugim lub trzecim dniu stymulacji (zastrzyków podawania) już usg i czy już wtedy miałyście wszystkie pęcherzyki widoczne? U mnie dziś lekarz tylko 4 może 5 naliczył i tylko w lewym jajnikupowiedział że spodziewał się mocniejsze reakcji ale że teraz zwiększanie dawki z 225 na więcej nie ma sensu
kolejna wizyta w poniedziałek ale jak znowu tak słabo obrodzę to się chyba załamię. Już nie wiem co robić