reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam tylko encorton. Więc to chyba nie jest "żelazny zestaw" każda klinika trochę inaczej dawkuje leki... baa nawet sądzę,że to od lekarza zależy i w jednej klinice mogą być różne dawania leków i ich zestawy
Żelazny zestaw to chyba sobie nazywa dr Paśnik zestaw leków, który przepisuje dziewczynom z problemami immunologicznymi. Chyba, że wszyscy immunolodzy tak nazywają zestaw sterydów itp leków immunosupresyjnych

Jezu dziewczyny te wahania nastrojów, burza hormonów i emocji mnie wykończy. Od tych leków chyba i całego stresu to już strzępkiem człowieka jestem. Też tak macie? Raz się śmieje, 5 razy płacze a przeważnie jestem wkurwiona tak że aż wszystko we mnie buzuje. Dziś chyba już z trzy razy się pokłóciłam z M. no i w ogóle na wszystkich i wszystko się wkurzam. Psy, koty, mąż, bratowa, mama, sąsiadka, ludzie w pracy.... Kto tylko się nawinie :(
Też tak mam ale u mnie w dużej mierze to sprawa charakteru :-D

dużo dziewczyn brało do bety więc ja bym tak czy inaczej brała jakieś 5 dni. Osobiście brałam dłużej, chyba ok 10dni , bo mnie brzuch bolał, więc myśle, że to było mniejsze zło :) Na takim wczesnym etapie nie ma jeszcze łożyska więc do dzidzi nic nie dociera :)
Ja miałam zawsze taki jedne dzień ostrego bólu brzucha więc teraz też będę brała relanium i no spe ;-)

Kurde koszmarnie mi przykro. Może jednak te testy dupiate. Kurde sama nie wiem :( daj znać czy udało się coś dowiedzieć...

Ha ja mieszkam w Pilchowicach czyli dokładnie na trasie między Gliwicami a Rybnikiem :)
A że czasami psychicznego w Rybniu spotkasz to co się dziwisz. W końcu Psychiatryk tam spory jest ;) czasami uciekają ;)

Kochana trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą...

Co za sku...l ja bym takiego zaje...ła własnymi rękami. Ja mam dwa cudowne psy i traktuję ich jak najbliższą rodzinę a w jej obronie jestem w stanie zabić!!! Chu...owi bym życie całe zjebała że by mu się odechciało. Codziennie bym nasyłała policję, straż miejską, pomoc socjalną, gminę, zus itd. Codziennie miałby kontrolę w związku z jakimś doniesieniem i jeszcze wiele wiele innych rzeczy bym zrobiła. Oj ja jestem spokojna i dobra ale jak ktoś mojej rodzinie zagraża to....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry