hope322
Fanka BB :)
To mi wyszly pozniej negatywne 3 testy. I niestety stracilam malenstwo. Jasani chyba nie miala problemu z testem ale moze cos pominelam, takze dokladnie nie wiem. Napewno sama sie wypowieTak, ale później chyba coś nie tak było?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mi wyszly pozniej negatywne 3 testy. I niestety stracilam malenstwo. Jasani chyba nie miala problemu z testem ale moze cos pominelam, takze dokladnie nie wiem. Napewno sama sie wypowieTak, ale później chyba coś nie tak było?
piękności, gratulacje !!!Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
![]()
Oleńka
![]()
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Cześć dziewczyny [emoji1] trudny czas za nami. Ze szpitala wyszliśmy dopiero w sobotę bo mój okruszek Piotruś miał problem z termoregulacja a potem jeszcze się zoltaczka przyczepila i musieliśmy leżeć pod lampa uv. Oleńka świetnie sobie radzi ale jest to głównie zasługa tego ze urodziła się o 1100 g cięższa od braciszka.
Nie wiem co u Was, nie dam rady nadrobić prawie dwóch tygodni ale myślami ciągle jestem z Wami. A oto moje spełnienie marzeń, sens życia i największe miłości moje i męża :
Piotruś
![]()
Oleńka
![]()
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Oby ta passa trwała jak najdłużej!!U mnie testy wychodziły pozytywne, ale była jasna kreska. Otworzyłyśmy dobrą passę. Gratuluję!
Aaa to mnie się pomieszało!! SuuuuperU mnie testy wychodziły pozytywne, ale była jasna kreska. Otworzyłyśmy dobrą passę. Gratuluję!
Tak, nawet specjalnie nie nalegałam. Od razu sie zgodziła.Piekny wynik! GratulacjeWidze, ze udalo Ci sie wywalczyc kolejne badanie
![]()
O Tobie wiem i jest mi bardzo przykroTo mi wyszly pozniej negatywne 3 testy. I niestety stracilam malenstwo. Jasani chyba nie miala problemu z testem ale moze cos pominelam, takze dokladnie nie wiem. Napewno sama sie wypowie![]()
Masz rację. Nie wiem co mnie tknelo, ale już nie mogę w nocy spać z tego stresu. To jest straszne....kochana zdecydowanie za wcześnie!! najwcześniej idź za 2 dniale nie jest to wynik <0,1 więc cos jakby się rusza :*
Cudownie!!!Dziewczyny moja beta 166,500.Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.

Kolejna dobra wieść!!!! Gratuluję!!!Cudownie!!!![]()
A przypomnisz czy ty jestes teraz pi punkcji czy to byl criotransfer?Masz rację. Nie wiem co mnie tknelo, ale już nie mogę w nocy spać z tego stresu. To jest straszne....