M@gda
Moderatorka
Dziewczyny, kto mial transfer nich leci na bete, moze jeszcze sie zalapie. Dzis same ladne i obiecujace bety.Kochane odebrałam wynikbeta w 7 dpt 57.6 czyli chyba dobrze prawda ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, kto mial transfer nich leci na bete, moze jeszcze sie zalapie. Dzis same ladne i obiecujace bety.Kochane odebrałam wynikbeta w 7 dpt 57.6 czyli chyba dobrze prawda ?
Super! Gratulacje i pięknego przyrostu[emoji110]Dziewczyny moja beta 166,500.Jestem w szoku. Płacze jak bóbr.
oby to trwało jak najdłużej, ja też chcę taki wynik!!Dziewczyny, kto mial transfer nich leci na bete, moze jeszcze sie zalapie. Dzis same ladne i obiecujace bety.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje! Pieknego przyrostu[emoji4] [emoji110]Kochane odebrałam wynikbeta w 7 dpt 57.6 czyli chyba dobrze prawda ?
Gratulacje!!!Kochane odebrałam wynikbeta w 7 dpt 57.6 czyli chyba dobrze prawda ?
A to to juz inna sprawa. Tu sie zgodzeZgadzam się ze nie ma co się kłócić. Nie rozumiem tylko braku chęci u partnera i tego bym nie zaakceptowała. Rozumiem obowiązki. Ale co innego obowiązki a co innego brak chęci.
---27tc---
jak komuś będzie mało to ja chętnie oddamoby to trwało jak najdłużej, ja też chcę taki wynik!!![]()

Oj uwielbiam Twój czarny humor :-)) Tobie też się przyda, mam nadzieję,że już niedługo będzie rosła aż do nieba bez takich dodatkowych "atrakcji"jak komuś będzie mało to ja chętnie oddam![]()

Czas leci szybko, mało snu ale jak patrze na te buziaki to stwierdzam że wytrzymam wszystko. Dzieci zdrowe, z dnia na dzień zyskują siły i to widać gołym okiem a my z mężem szukamy na aliexpress nowych kregoslupow - hehe tam podobno wszystko można znaleźć [emoji6]A wiesz o Was myślałam wczoraj wieczorem... Miałam właśnie pytać co u Was!
Śliczne te Wasze skarby!
Trzymajcie się ciepło
Buziaki
Narazie bierz a po miesiacu zrob sobie poziom kwasu foliowego wit b12.Jak Cię tak czytam to jestem przerażona mi wyszła wysoka homocysteina i mi lekarz kazał sobie kupić metylowe formy witaminy B12 i kwasu foliowego ale nic nie mówił o dawkach i o badaniu ilości z krwi. Wiec kupiłam i biorę foliowego 800ug a B12-1250mcg. Może to za dużo i zle robię.