aniaAsia222
Fanka BB :)
Teraz kolej na nasze szczęścieBedzie dobrze!Ja tez mysle caly czas czemu mialo by sie udac 5lat czekam na pozytywny test i jakos nie wierze ze moglabym ujzec dwie kreski.Chyba dzis mnie tsk naszlo bo brzuch boli jak przed @
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz kolej na nasze szczęścieBedzie dobrze!Ja tez mysle caly czas czemu mialo by sie udac 5lat czekam na pozytywny test i jakos nie wierze ze moglabym ujzec dwie kreski.Chyba dzis mnie tsk naszlo bo brzuch boli jak przed @
Szczerze, to też tak myślę [emoji7]Alez śliczne dzieci!!! Piotrek bedzie lamal serca ;p
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo sprawdzę. Dzięki za podpowiedźJak bedą starsze polecam pas biodrowy. Tak w sumie to już 5-6 miesiąc - może są podwójne [emoji13]
![]()
Jeszcze teraz powtórka z rozrywki w czwartek. Dzisiaj jadę do lekarza na 20:10 po recepty bo wszystkie leki mi się kończąGratulujęsuper wieści
ale się cieszę
już nie musisz bać się testu
![]()
nie wiem właśnie czy robić w czwartek bo w piątek mam wizytę w klinice. Ale chyba zrobię i odrazu też progesteron bo dzisiaj nie robiłamJeszcze teraz powtórka z rozrywki w czwartek. Dzisiaj jadę do lekarza na 20:10 po recepty bo wszystkie leki mi się kończą
Ja zrobiłam bo @dżoasia tak mi w pamięci utkwiła, a ze dzisiaj mam wizytę to odrazu pokaże lekarzowinie wiem właśnie czy robić w czwartek bo w piątek mam wizytę w klinice. Ale chyba zrobię i odrazu też progesteron bo dzisiaj nie robiłam![]()
no to powodzenia u lekarzaJa zrobiłam bo @dżoasia tak mi w pamięci utkwiła, a ze dzisiaj mam wizytę to odrazu pokaże lekarzowi![]()
Aaa tylko nie ma metylowanej formy w dawce 5mgNie mam żadnych mutacji tylko Pasnik pytal jaki kwas foliowy biore wiec mowie ze fenibion natal 1 a ten ze oprocz tegi moge sobie jeszcze brac metylowy 5 mg
Co ty opowiadasz czemu mowisz ze masz powtorke z rozrywki? Moze tym razem to tylko krwiaczek. Nie mysl tak pesymistycznie. Wyobrazam sobie co przezywalas przy poprzednim razie ale trzymam.mocno kciuki zeby to podejscie bylo inne i zeby babelek zostal z toba caly i zdrowy do 9 miesiacaPrzykro mi, ale tak jak piszesz plus jest taki ,ze możesz zaczynać z pierwsza miesiączka i nikt Ci tam grzebać nie bedzie.Ja dalej plamie i wyglada to na to co ostatnio i juz jestem załamana bo u mnie to sie ciągnęło ponad pół roku [emoji29]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"