aniaAsia222
Fanka BB :)
Teraz kolej na nasze szczęścieBedzie dobrze!Ja tez mysle caly czas czemu mialo by sie udac 5lat czekam na pozytywny test i jakos nie wierze ze moglabym ujzec dwie kreski.Chyba dzis mnie tsk naszlo bo brzuch boli jak przed @
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz kolej na nasze szczęścieBedzie dobrze!Ja tez mysle caly czas czemu mialo by sie udac 5lat czekam na pozytywny test i jakos nie wierze ze moglabym ujzec dwie kreski.Chyba dzis mnie tsk naszlo bo brzuch boli jak przed @
Szczerze, to też tak myślę [emoji7]Alez śliczne dzieci!!! Piotrek bedzie lamal serca ;p
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo sprawdzę. Dzięki za podpowiedźJak bedą starsze polecam pas biodrowy. Tak w sumie to już 5-6 miesiąc - może są podwójne [emoji13]
![]()
Jeszcze teraz powtórka z rozrywki w czwartek. Dzisiaj jadę do lekarza na 20:10 po recepty bo wszystkie leki mi się kończąGratulujęsuper wieści
ale się cieszę
już nie musisz bać się testu
![]()
nie wiem właśnie czy robić w czwartek bo w piątek mam wizytę w klinice. Ale chyba zrobię i odrazu też progesteron bo dzisiaj nie robiłamJeszcze teraz powtórka z rozrywki w czwartek. Dzisiaj jadę do lekarza na 20:10 po recepty bo wszystkie leki mi się kończą
Ja zrobiłam bo @dżoasia tak mi w pamięci utkwiła, a ze dzisiaj mam wizytę to odrazu pokaże lekarzowinie wiem właśnie czy robić w czwartek bo w piątek mam wizytę w klinice. Ale chyba zrobię i odrazu też progesteron bo dzisiaj nie robiłam![]()
no to powodzenia u lekarzaJa zrobiłam bo @dżoasia tak mi w pamięci utkwiła, a ze dzisiaj mam wizytę to odrazu pokaże lekarzowi![]()
Aaa tylko nie ma metylowanej formy w dawce 5mgNie mam żadnych mutacji tylko Pasnik pytal jaki kwas foliowy biore wiec mowie ze fenibion natal 1 a ten ze oprocz tegi moge sobie jeszcze brac metylowy 5 mg
Co ty opowiadasz czemu mowisz ze masz powtorke z rozrywki? Moze tym razem to tylko krwiaczek. Nie mysl tak pesymistycznie. Wyobrazam sobie co przezywalas przy poprzednim razie ale trzymam.mocno kciuki zeby to podejscie bylo inne i zeby babelek zostal z toba caly i zdrowy do 9 miesiacaPrzykro mi, ale tak jak piszesz plus jest taki ,ze możesz zaczynać z pierwsza miesiączka i nikt Ci tam grzebać nie bedzie.Ja dalej plamie i wyglada to na to co ostatnio i juz jestem załamana bo u mnie to sie ciągnęło ponad pół roku [emoji29]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"