reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja pierwsza monitorujaca w 20dc
Pytalam czy to nie za pozno pani powiedziala ze to jest cykl sztuszczny i tu sie liczy tylko grubosc endo.
Transfer byl 27dc
OK. To wygląda na podobny plan. Dzięki wielkie. Już jestem spokojniejsza bo jakoś nie mogłam sobie tego wszystkiego poukładać.

reklama
ojej to jeszcze musisz czekać, kurde tyle to trwa...
na pęcherz to może te specyfiki co dziewczyny tu biora? furagina? żurawit? myślę, że to nie będzie jakaś przeszkoda do rozpoczęcia stymulacji :)

Tylko to takie nietypowe zapalenie bo aż mnie biodra bolą. I to białko...jutro idę do lekarza i obawiam się że bez antybiotyku się nie obejdzie :(
I nie wiem czy mogę się wtedy jednocześnie stymulować, zwłaszcza że te bakterie są tak blisko.

A dali Ci w gyn receptę? Bo ja kiedyś pytałam i mówili że nie ma takiej możliwości.

Co to jest to IVF-PICS?
Skad. Recepte mam id doc. Paśnika. Moj maz mial złe wyniki HBA. Jest to badanie sprzed dwoch lat i bedzie je powtarzal. Mowi ono o dojrzałości plemnikow a dalej o zdolnosci do zaplodnienia. I ta metoda jest wlaśnie bardziej skuteczna w takim przypadku. Wklejam Ci coś i sobie rzuc na to okien
Link do: pICSI – metoda selekcji dojrzałych i prawidłowych plemników do zapłodnienia metodą ICSI | Badanie nasienia

Hej dziewczyny. Ja już wyszłam ze szpitala. Ciśnienie nie skacze. Miałam usg, ale u jakiegoś niewprawnego lekarza chyba. Dzieci powychodzily mu o 200 g mniejsze niż są. Ale rozmawiałam z ordynatorem i na razie nie kazał mi panikowac ż tymi nerkami. W czwartek wizyta u nowej Pani doktor i zobaczymy co powie.

Ogromne gratulacje pozytywnych bet, a widzę, że trochę ich tu bylo[emoji7][emoji7][emoji4][emoji39]
Nie dam rady nadrobić,przepraszam.
@pixi kciuki za Ciebie z całych sił. Oby Co najgorsze było już za Tobą[emoji9][emoji9]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomóżcie bo za późno pobrałam wczoraj krew i lekarka nie widziała wyników. Może bardziej ogarniacie wyniki:

7dc
6d stymulacji
9 pęcherzyków 8 - 9 mm
Endo 4 mm
Estradiol 141.5 pg/ml
Progesteron <<0.050

Martwi mnie ten progesteron tak niski :(
Taki ma byc przy progesteronie powyzej 1.5 odwoluja transfer

Dzień dobry dziewczęta, dzisiaj intensywny dzień:

@iwcia82 i @Evelin83 - pięknych widoków Wam życzę, podeślijcie jakaś fotkę [emoji3] żebyśmy mogły sie napawać wspólnie Waszym szczęściem.

@anett96 - żeby było czysto i ładnie, niech Cię tam pożądanie wycharaczą [emoji13]żeby maleństwo miało sie gdzie zadomowić [emoji3]

@MoKa - ładnych dużych dojrzałych jajec Ci zycze przy podglądaniu, tak aby było w sam raz [emoji3]

@tamiza - ładniutkiwgo endo, aby było jak ciepła kołderka która otuli kropka już niedługo [emoji3]

A reszcie - uśmiechu na twarzy i heja do przodu!!!

NIE PODDAJEMY SIE!!!

reklama
Do góry