reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny plamienie chyba jest juz okresem. Niby krew jeszcze mocno nie leci ale sa juz male skrzepy i boli brzuch. Czy moge to juz uznac za pierwszy dzien okresu? Zawsze mam z tym problem. Sorki za opis i glupie pytanie :p
wystąpiło przed południem i jeśli do wieczora rozkręci się na dobre to ja bym liczyła jako pierwszy dzień ;) no chyba, że sie nie rozkręci to licz od jutra może

Mnie ciekawi kiedy tj w którym miesiącu najczęściej powstają rozstępy... Czy jest jakaś statystyka... Hmmm ciekawe...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Prosze nie poruszac tak drazliwych tematow [emoji14] poki co nie mam i jeśli mnie nie wydmie na finishu to moze miec nie bede. Ale troche mnie to trapi...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jestem pewna czy yo byl uśmiech. Mamy pies sie tak "usmiecha" jak widzi jednego z moich kotów. Kot odwzajemnia ten usmiech przy okazji wystawiajac lape zeby "przybic piatke" ;p na szcescie ma.to miejsce tylko jak sie zagalopuja i przez omylke za blisko siebie sie znajda ;)

Oj tam Madzia nie czepiajmy sie szczegółów, kota nie mam a moja sunia ma wadę zgryzu i ciagle sie tak uśmiecha [emoji3]

Czesc dziewczyny!! Jestem pierwszy raz po in vitro i jutro mija 14 dzien po transferze dopiero, ale i az 14 boje sie testu.. wydaje mi sie ze niemam zadnych objawow czasem lekkie zabulgotanie w brzuchu i od jakiegos tyg zmagam sie z zatokami.. Jakie wy mialyscie odczucia po transferze??
Witaj.

Ze tez doczekalas te 14dni . Wytrwala jestes.

Kazda z nas inaczej reaguje. Jedne powiedza ci, ze nic nie czuja i sie bardzo martwia. Inne ze ciutke krwawily i na pewno sie nie udalo , a tu prawdopodobnie krwawienie implementacyjne, jeszcze inne pobolewa w.srodku... ale zaden z tych objawow albo ich calkowity brak nie jest jednoznaczny. Tylko beta prawde ci powie :)

Kiedy robisz?

Jesli chcesz zostan z nami :)

reklama
Do góry