anetka303
Fanka BB :)
[emoji8][emoji8]Cudownie ze juz jestescie w domku, martwilam sie czy u was ok. Duzo sił i zdrowka dla Piotrusia a dla Olenki samych radości[emoji7] [emoji173]
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji8][emoji8]Cudownie ze juz jestescie w domku, martwilam sie czy u was ok. Duzo sił i zdrowka dla Piotrusia a dla Olenki samych radości[emoji7] [emoji173]
Dziękujemy [emoji8] a mój mąż to złoty człowiek. Ciągle mi pomaga, przewija i karmi, wstaje w nocy i niejednokrotnie mi każe leżeć i ogarnia wszystko sam [emoji38]Gratulacje Anetka. Piękne cuda i jakie podwójne szczęście.
Mam nadzieję że się dobrze czujesz i że mąż Ci pomaga.
Piotruś i Oleńka są amazing i Piotruś w kilka tygodni dogoni Oleńke a potem ja pewnie nawet i przegoni. Gratulacje z całego serducha!
I tego trzeba się trzymaćjest dobrze. Kiedy kolejna wizyta?
To niech juz bedzie dobrzeBo sama nie wiem co mam myśleć, bardzo sie boje, chociaż lekarz mówi ,ze zaznacza ciąże kliniczna i wszystko wydaje sie być dobrze
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Cudownie!!!Dziękujemy [emoji8] a mój mąż to złoty człowiek. Ciągle mi pomaga, przewija i karmi, wstaje w nocy i niejednokrotnie mi każe leżeć i ogarnia wszystko sam [emoji38]
Ja B m tsm mogla jesc te buraki. Lubie bardzo. I Żywka chyba tez bi na poczatku tylko buraki o ziemniaki jadlamJem krem z buraków [emoji35]. Sama przez to zaraz będę burakiem [emoji13]. A tak serio to za tydzień zrobię jak przez dwa tygodnie pobiorę suplementy i zadbam o dietę. Tak żebym miała jasna info czy jest Ok przed transferem.
A kontaktowałaś się z lekarzem prowadzącym? Bo jeśli to nie wskazane to szkoda się kłuć w tym miesiącu :/
To przedstawie jak juz mamusia nauczyHaha mamusia nauczy jak kochać i szanować kobiety. Nie pozwolę mu wyrosnąć na zaufanego w sobie lalusia bawiacego się partnerkami [emoji121]
Na etapie po transferze to... nie stresowac sie, nie dzwigac, jesc smacznie, mowic brzuszkowi ze go kochasz bardzoGratuluję wszystkim pozytywnych bet.... wielkie szczęście tutaj zawitało [emoji5] tak się zastanawiam jak mogę jeszcze ułatwić kropkom zostanie z nami, macie może jakieś wskazówki ??