• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
jak możesz zrezygnować to nie pij ale jak musisz to jedna słaba nie jest niczym złym - ewentualnie są jeszcze bezkofeinowe alternatywy :)
Omg, wiecie co teraz jak jestem na zwolnieniu to oczy jak spodki przed godzina 7 rano a tak to wstać nie mogłam, przez co mi się dni tak dłużą :( wczoraj kupiłam w Empiku, przed wizyta u lekarza, 4 książki. Przeczytałam kilka stron na spanie mnie tak brało, ale w domu miałam robotników piec mi robili. Nie potrafię sobie jak narazie czasu zorganizować tym bardziej, ze lekarz zabronił mi dźwigać i mam jak najmniej się schylać. Za niedługo odleżyny będę miała. :eek:

Pobolewa mnie brzuch, ale zero objawów w postaci krwi.. Ja mam skierowanie do szpitala i mam. Do wyboru 3 na Śląsku, bo chcę za wszelką cenę farmakologicznie, bo juz 2 razy miałam czyszczona, więc Pani dr powiedziała, żeby nie uszkodzić endometrium. A jestem że świętokrzyskiego, u mnie od razu lyzeczkuja nie bawią się w żadne wywoływanie, miałam na żywca robione..
Jezu 3 raz... To straszne... A twoja dr nie może ci przepisać tego arthrotecu, który ja dostawałam w tym zapiździałym szpitalu? Na mnie nie podziałał ale czytałam na różnych forach, że to właśnie dają w szpitalach na indukcję poronienia. A ty leczysz się u Paśnika też?

Omg, wiecie co teraz jak jestem na zwolnieniu to oczy jak spodki przed godzina 7 rano a tak to wstać nie mogłam, przez co mi się dni tak dłużą :( wczoraj kupiłam w Empiku, przed wizyta u lekarza, 4 książki. Przeczytałam kilka stron na spanie mnie tak brało, ale w domu miałam robotników piec mi robili. Nie potrafię sobie jak narazie czasu zorganizować tym bardziej, ze lekarz zabronił mi dźwigać i mam jak najmniej się schylać. Za niedługo odleżyny będę miała. :eek:
e to chyba nie masz problemu z odstawieniem kawy :D

kochana raczej nie jest bo po pierwsze nie rośnie jak trzeba, a po drugie beta na maxa przyhamowała (w ciągu tygodnia przyrost był tylko 200), zrobię jeszcze betę w poniedziałek dla pewności z badaniami do zabiegu i myślę, że albo stanie albo może zacznie w końcu spadać - ale nawet jakby zaczęła spadać to i tak nie ma większych szans, że sama dam radę się oczyścić. Oczywiście jeśli by się przyrost bety cudownie powiększył to bede alarmować :)
Nie no oczywiscie ja tu nie mowie o sammoistnym oczyszczeniu. Ale sprawdz przed zabiegiem co tam sie dzieje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry