no właśnie sama nie wiem.A co wykazuje to badanie histochemiczne?
I czy w zwykłym szpitalu też można takie zrobić czy tylko w klinice?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie sama nie wiem.A co wykazuje to badanie histochemiczne?
I czy w zwykłym szpitalu też można takie zrobić czy tylko w klinice?
Ja też miałam mokro. I mnie to właśnie strasznie stresowalo, bo co chwila patrzyłam w majty czy to nie krew. Mnie jeszcze 3 dpt zaczęły boleć piersiJa od kilku dni tak mam nad ranem jakby woda się że mnie lała
Mam tak samo hehe ale mi dziś doktorek mówił że ja okresu nie dostanę. Dopiero gdy leki odstawie więc już nawet nie myślę o tym że to może być okres.Ja też miałam mokro. I mnie to właśnie strasznie stresowalo, bo co chwila patrzyłam w majty czy to nie krew. Mnie jeszcze 3 dpt zaczęły boleć piersi
A ja Invimed Poznań.Ja też z Invimedu w Wawie
Ja i tak od 15 lat mam okres tylko dzięki tabletkom bo nie mam jajników.Mam tak samo hehe ale mi dziś doktorek mówił że ja okresu nie dostanę. Dopiero gdy leki odstawie więc już nawet nie myślę o tym że to może być okres.
Invimedowa rodzino witaj!A ja Invimed Poznań.
Mi ostatnio pani dr powiedziała że teraz już nie muszę do niej jechać tylko muszę ich poinformować o wynikach. Ale może coś źle zrozumiałamJa jeszcze na pecherzykowa i serduszkowa mialam przyjechac i potem juz moglam do mojego lekarza w miescie wrocic[emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny powodzenia dla Wszystkich dziś! Urwanie glowy mam dzis w pracy wiec nie wiem kiedy Was doczytam![]()
haha dzięki za infoW Łodzi pullowane kosztują 820zl. Dzoasia dzwoń, bo jeszcze pracuja