• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Ta nowa dr Cię odesłała do szpitala? Może lepiej dla maluszków jak będą pod stałą kontrolą :)
Tak. Była w szoku, że jeszcze nie dostałam sterydów. Nie wiem kiedy ona ma teraz dyżur, bo chce mi zrobić dokładne usg decyzja, czy do domu, czy szpital do cc[emoji24] [emoji24] A te zastrzyki są cholernie bolące[emoji24]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej przepraszam, że dopiero teraz, ale... Znowu jestem w szpitalu. Dostałam już jeden zastrzyk sterydowy na płuca dla Maluchów i jutro drugi. Mam mieć dokładne usg, jesli chodzi o te różnice. Leżałam pod kto z półtorej godziny, z przerwą na Usg, bo nie mogły znaleźć gdzie ktory leży. Tyle tylko, że szlafrok zdążył wysechnąć po jednym szpitalu i znowu...

Mam nadzieję, że wszystko jakoś się unormuje. W szpitalu zadbają o Was (głęboko w to wierzę) i będziesz trochę spokojniejsza.

Tak. Była w szoku, że jeszcze nie dostałam sterydów. Nie wiem kiedy ona ma teraz dyżur, bo chce mi zrobić dokładne usg decyzja, czy do domu, czy szpital do cc[emoji24] [emoji24] A te zastrzyki są cholernie bolące[emoji24]

Ojej biedna ale dla dzieciaczkow warto i pocierpiec i polezec. Nawet jak do cc to mysl pozytywnie ze bedziecie pod stala kontrola. A dlaczego zdziwiona ze sterydow jeszcze nie dostalas? To juz po ktoryms tygodniu ciazy sie daje? Czy zdziwiona ze wzgledu ma sytuacje Twoich maluszkow?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

kurde to niedobrze, żeby się to u ciebie nie ciągnęło jak u mnie... a próbowałaś jakiegoś domowego sposobu na wywołanie? kurde u mnie nic nie działa:/
Dziewczyny bardzo mi przukro ze musicie czekać na tak nie miłe rzeczy.. wiem bo sama przez to raz przechodziłem poronilam w 6 tygodniu chociaż wahowo lekarze nazwali to ciąża biochemiczna a dla mnie to była normalna ciąża tak bardzo się wtedy cieszyłam i powiem szczerze nie umiem się dalej z tym pogodzić chwilami... Ale Wy musicie walczyć dalej tak jak ja podnieść się i iść dalej.... i czekać na swoje szczęście
Dla mnie mój syn jest największą otucha i to dzięki niemu mam siłę walczyć bo wiem ze warto

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry