Ja transfer 04.10o ile dobrze pamietam to miedzy nami jest jakis tydzien roznicy, chyba ze mi sie cos pomylilo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja transfer 04.10o ile dobrze pamietam to miedzy nami jest jakis tydzien roznicy, chyba ze mi sie cos pomylilo
No to dobrze. Nie potrafię sobie sama robić zastrzyków. Jeździłam przed punkcja do położnej. Myślałam, że moze na pęknięcie pęcherzyka będzie trza coś brać.Ja nie muszę żadnych zastrzykow robić.
A mi nikt nie powiedzial co i jak no nic .I nie wiem czy do szpitala czy do labo mam isc.To nic zadzwonie tam w poniedziałekGosiu ja muszę iść na progesteron teraz w poniedziałek. Robiłam 10.10 i mam zrobić 16.10
@marg88 czy ta ocena "literówki" pod moim postem to celowo?![]()
A masz to z lekarzem konsultować?A mi nikt nie powiedzial co i jak no nic .I nie wiem czy do szpitala czy do labo mam isc.To nic zadzwonie tam w poniedziałek
Jestem po wizycie
Transfer w czwartekcieszę się ogromnie!
Co do leków mam estrofem 3x1.
Fragmin / heparyna od soboty
A z progesteronu tylko lutinus 3x2 - pytanie czy to wystarczy? Sporo z Was miało dodatkowo duphaston. Jest ktoś komu się udało na samym lutinusie?
Dodatkowo w środę będę miała podany intralipidczy ja dobrze pamiętam że działa on trochę jak encorton?
aj pomylilo mi sie , mialam na mysli @Agnieś191 . przepraszamJa transfer 04.10
mnie tez to czesto sie zdarza, za co z gory przepraszamJa zauważyłam, że mi też się kiedyś komuś coś głupiego wcisnelo pod wiadomościa (też jakieś "literówki" czy coś w tym stylu) i okazało się, że przeciągając stronę na telefonie coś zalapalo i to przez to. Teraz staram się uważać![]()
A ja wlasbie tez nigdy nie mialam dupka...
Tylko luteine podjezykowa i dowcipna
Ja mam 3 x 1 luteinę dowcipną, i 3 x 2 luteinę podjęzykową. Myślę,że jak ma być dobrze to wystarczy :-)Ja z progesteronu mam dupka i crinone. Ale u mnie robi się jeszcze badania przed samym transferem żeby zobaczyć czy nie za mało progesteronu i ewentualnie od razu zwiększają.