tamiza
Fanka BB :)
Sztuczny... Mimo owulacji progesteron ciulowo rośnie... Mówiłam Ci że ja dziwny przypadek jestemKochana masz cykl naturalny takze organizm sam tez doklada :-) to sie wlasnie luteina nazywa![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sztuczny... Mimo owulacji progesteron ciulowo rośnie... Mówiłam Ci że ja dziwny przypadek jestemKochana masz cykl naturalny takze organizm sam tez doklada :-) to sie wlasnie luteina nazywa![]()

Smutno... Ale po upadku podnieś się i walcz dalej...
Hejo! Biegnij rano do laboWitajcie- pierwszy raz
Próbujemy już drugi raz...8dpt 5 dniowa blastka...no i bóle podbrzusza ...a wg. cyklu jutro okres????boję się,że znowu będzie lipa...
10 dpt beta poniżej 1
a masz jeszcze jakąś wizytę przed transferem? Kto Ci go będzie robił? Może inny lekarz ci coś dorzuci jeśli się martwisz?Sztuczny... Mimo owulacji progesteron ciulowo rośnie... Mówiłam Ci że ja dziwny przypadek jestem![]()
hejHejo! Biegnij rano do labo![]()
Oj strasznie ci dlugo kaza czekac.Ja robilam nete w 9dpt sikacza zrobilam w 8dptBeta na wtorek-i jak tu wytrzymać...
Tez bym jutro poszlahej
no chyba tak zrobię,żeby nie ześwirować...
W środę będę w klinice to się wszystkiego dowiem.a masz jeszcze jakąś wizytę przed transferem? Kto Ci go będzie robił? Może inny lekarz ci coś dorzuci jeśli się martwisz?
przy 5cio dniowym zarodku już na pewno coś powinno wyjść. Wiadomo - jeśli by nic nie było to i tak powtórzyć trzeba ale bądźmy dobrej myślihej
no chyba tak zrobię,żeby nie ześwirować...