Mi też po pozytywnej becie nigdy nie kazali mierzyćW sumie nigdy nie miałam badanego progesteronu. Tylko po 1 IUI, ale to co innego. Kurczę, teraz zaczęłam się martwić. No nic, w listopadzie będę w PL to zbadam z ciekawości.
---27tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też po pozytywnej becie nigdy nie kazali mierzyćW sumie nigdy nie miałam badanego progesteronu. Tylko po 1 IUI, ale to co innego. Kurczę, teraz zaczęłam się martwić. No nic, w listopadzie będę w PL to zbadam z ciekawości.
Używasz aplikatora? To lepiej zrezygnuj unikniesz takich zadrasniec.Dzwonił am do lekarza i mówił aby zacząć brać od Nowa i raczej nic złego nie powinno się stać, po prostu dał mi zła rozpiske leków zapomniał dopisać tego estrofemu... a ja zapomniałam się dopytać. Jeszcze te. Śluz z nitkami krwi dzisiaj... może to po prostu podrażnienia szyjki po wczorajszym albo jak brałam luteine to coś dziubnelam za daleko...
Hm wydaje mi się że nie wskazuje na bliźniakiA powiedzcie mi dziewczyny, jak miałam podany 3 dniowy zarodek dzisiaj jest 15 dpt dzisiaj beta 764, 5. Czy jest szansa, ze to bliźniaki czy za mała beta?
No bo Ty masz kosmicznie późno[emoji12]No to zdecydowanie wczesniej niz u mnie :-)
Jak tam już się uspokoiłas? Mi dzisiaj lekarz powiedział tak „ lekki dyskomfort będzie, jak się w ciąży nie jest to jest komfortowo”![]()
Kochana Kropka to ja gniotę na brzuchu[emoji6] ale może na brzuchu nie śpij dla własnego komfortu daj odpocząć jajnikomDziewczyny pytanie z serii niezbyt madrych. Mam nadzieje,że tu moge :-) czy po transferze spalyscie i lezalyscie na boku lub na brzuchu czy raczej tylko na plecach??
Chyba jak leze na brzuchu to nie gniote kropka,co??
Nudności to radość każdej z nas na początku ciąży [emoji7] [emoji7]U mnie bez zmian dalej kawa z mlekiem przy aplikacji ale na wkładce prawie nic. Trochę sie uspokoiłam ale jak na szpilkach czekam do pon. Przyszły mi nudności wiec to chyba dobry znak [emoji6] A Ty juz znasz przypuszczalna datę transferu?
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
No to dołącz estrofem i na spokojnie. Będzie dobrze i się nie zadręczaj tym[emoji9]Dzwonił am do lekarza i mówił aby zacząć brać od Nowa i raczej nic złego nie powinno się stać, po prostu dał mi zła rozpiske leków zapomniał dopisać tego estrofemu... a ja zapomniałam się dopytać. Jeszcze te. Śluz z nitkami krwi dzisiaj... może to po prostu podrażnienia szyjki po wczorajszym albo jak brałam luteine to coś dziubnelam za daleko...
Podali mi jedna blastke AB 3 stadium czy cos takiego. Sa jeszcze 2 blastki ktore tez sa ladne tylko ciut wolniejsze, chyba tu jrst 2 stadium i je beda dzis raczej mrozic jezeli sie nic zlego nie wydarzy,a 3 sa wczesne blastki 1 stadium i te maja zistac do obserwacji czy sie dalej rozwina i jezeli tak to tez do mrożenia.
Taaa ja na początku się martwilam ze nie mam nie mogłam doczekać a potem chciałam umrzeć[emoji16]Nudności to radość każdej z nas na początku ciąży [emoji7] [emoji7]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
No tak to jest. Na początku to tylko czasami było mi niedobrze bez wymiotow. A teraz gdy za dużo zjem, do tego zgaga to jedzenie samo ucieka[emoji12] [emoji6] A to już 33 tydzień.Taaa ja na początku się martwilam ze nie mam nie mogłam doczekać a potem chciałam umrzeć[emoji16]
---27tc---