• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedzcie mi jeszcze moje Drogie,wiem może banalnie, ale przy stymualcji nie było aż tak żle...czy siniaki a właściwie wylewy dość spore na brzuchu po zastrzykach z Prolutexu to normal czy mam panikę siać ??? :)
a nie wbijasz sie w naczynia krwionośne? Ja zdążyłam wybrać tylko 3 te zastrzyki ale nie miałam siniaków, tylko skóra w tym miejscu bolała cały dzień :/

a nie wbijasz sie w naczynia krwionośne? Ja zdążyłam wybrać tylko 3 te zastrzyki ale nie miałam siniaków, tylko skóra w tym miejscu bolała cały dzień :/
mnie maz robił i nie miałam ani jednego sinca .. w miejscu wkucia miałam tylko spuchlizne i swiad ..ale kompresem z lodowki pol godziny i przechodziło..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystkim miłej niedzieli życzę :happy: Ja dziś tradycyjnie mam obiad u rodziców:)

Co do nudności to lepiej o nich nie marzyć. Ja juz prawie dwa miesiące mam 'uroki' ciąży i juz nie jeden raz chcialam się zastrzelic :p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry