Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Nie doczytałam że u Was już jutro wielki dzień trzymam kciuki za pozytywną betę![]()
U mnie wielki dzień dopiero w sobotę a u @walczaca o szczescie jeszcze później (chociaż myślę, że skusi się wcześniej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie doczytałam że u Was już jutro wielki dzień trzymam kciuki za pozytywną betę![]()
Będzie dobrze musi się zacząć dla nas dobry czas!!! Trzymam kciuki!!!
Dziękuję
Jeszcze trzy blastki czekają-jakby co...
A takim razie będziemy razem testować ja też niby 23 ale i takskusze się wcześniej... nie wytrzymam do poniedziałku. Jakiś sikacz pewnie przy weekendzieU mnie wielki dzień dopiero w sobotę a u @walczaca o szczescie jeszcze później (chociaż myślę, że skusi się wcześniej![]()
A takim razie będziemy razem testować ja też niby 23 ale i takskusze się wcześniej... nie wytrzymam do poniedziałku. Jakiś sikacz pewnie przy weekendzieteraz musi się nam udać... a macie jakieś mrozaczki ?? Ja tylko jeden
z 10 komórek zaplodnilo się 8 a do piątej doby dotrwalo tylko 3. Wynik slaby
pytam tyle bo nie doczytałam po tym relanium i tylu lekach mój mozg nie pracuje już na 100%
Trzy blastki to troje rodzeństwa dla Maleństwa z brzuszka. Tak trzeba myśleć.
Ja też zaczęłam drugą stymulację , podobno teraz będą czekać na większe pęcherzyki , to,że rosną Ci równo to bardzo dobrze. Znam jeden przypadek mojej koleżanki, której wszystkie pęcherzyki popękały ale to naprawdę mało prawdopodobne, poza tym ja nie wiem czy ona brała to samo co my teraz( to było jakieś 5 lat temu) Więc nie myśl o tym dobrze się odżywiaj by jajka były dobre.Tym razem moja stymulacja wydaje mi się mega długa bo pęcherzyki wolno rosną ale na szczęście w miarę równo. Wczoraj czyli podczas kontroli był 12dc a 11 dzień stymulacji. Czyli wychodzi że punkcję miałabym w 16 dc. Jakoś późno mi się wydaje, no ale dlatego też jeszcze jutro wizyta żeby być pewnym czy środa.
Ja generalnie mam jeden wielki mętlik w głowie... Pozostaje mi czekać...![]()