Ja brałam dopiero po badaniu krwi, najpierw krew pozniej lekiDziewczyny czy jak któraś z was miała oznaczyć progesteron to brała rano luteine czy dopiero po pobraniu krwi to zrobić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam dopiero po badaniu krwi, najpierw krew pozniej lekiDziewczyny czy jak któraś z was miała oznaczyć progesteron to brała rano luteine czy dopiero po pobraniu krwi to zrobić?
Ja 6 to bym byla jeszcze przerażona. No jkaby nie bylo to najpierw Ty pozniej ja bede myslec :-))Czytając tu o doświadczeniach dziewczyn to 6-7 dpt już będzie wiadomo w którą stronę wszystko poszło. Oczywiście 9dpt tak jak kazała doktor też betę zrobię. Nie dałabym rady dłużej czekać![]()
Ja miałam sporo w lewym jajniku w prawym troszke mniej,i dopiero zaczeło mnie boleć jak one zaczeły rosnąć tak naprawdę szczególnie po lewej stronieDziewczyny która z was brała menopur 75 (225) przez tydzień? Czy to normalne że mnie nic nie boli, jutro będzie 4 dzień jak zaczęłam wstrzykiwac. Chciałbym żeby było sporo jajeczek to dopiero pierwsze podejście i u nas będzie. ICSI
ZobaczymyU mnie wielki dzień dopiero w sobotę a u @walczaca o szczescie jeszcze później (chociaż myślę, że skusi się wcześniej![]()
Trzym kciuki,dobra passa musi trwac!! :-)No musi zacząć się ten dobry czasChcę wierzyć ,że w końcu i my będziemy się cieszyć
Dzięki![]()
Okres przyjdzie dopiero po odstawieniu. Ja brałam też 10 dni 2x1 i dostałam około 2-3 dni później.hej dziewczyny czy macie jakis pomysł zeby @ przyszła ? biore duphaston 10 dni i nic.. hmm
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja juz biore je 4 cykl i zawsze po 6 dniach przyszła a teraz głucho ...Okres przyjdzie dopiero po odstawieniu. Ja brałam też 10 dni 2x1 i dostałam około 2-3 dni później.
Gorąca kąpiel?hej dziewczyny czy macie jakis pomysł zeby @ przyszła ? biore duphaston 10 dni i nic.. hmm
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
oo to jest pomysłGorąca kąpiel?