reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jo.M ja po każdej IUI robiłam test sikany po 14 dniach i oczywiście był on negatywny u mnie i tego samego dnia przychodziła wredna@(w sumie gin.mówił o teście,ale teraz jak czytam jak te testy są zawodne, to poszłabym na betę)
Mam nadzieje,że u Ciebie będzie ona wysoka-życzę tego z całego serduszka:tak:

Lola ja kilka lat temu siedzialam w szpitalnej poczekalni z moim siostrzencem (jest krtaniowcem i PO godzinie kaszlenia zaczal sie dusic) wiec szybko do szpitala... Siedziala z nami dziewczyna w ciazy, co chwilke mdlala, krew po nogach jej leciala - malego wzieli na zastrzyk i pod tlen, a ta dziewczyna PO 6 godzinach jeszcze tam siedziala... Tragedia!!!
Ja jesli sie dowiem, ze mi sie udalo, napewno nie bede chodzila do mojego GP. A wole wydac £100 na wizyte niz £8000 na nastepna probe (zreszta nawet nie dalabym rady finansowo)
Tymczasem: dziewczyny jestem w szoku! Nastawilam sie, ze sie wkurze przez tel, a tu Pani mi oznajmia, ze jesli jutro mi sikany wyjdzie pozytywny to dadza mi wiecej cyclogestu!!! Ufffffffffff.....
Do klubu narazie nie dolaczam, bo jestem wieczna pesymistka (nie narzekam, ale zawsze cos....) :szok:

hej dziewczyny
rzadko zaglądam do Was, mam nadzieję, że mnie pamietacie.....witam wszystkie nowe dziewczyny. Widze , ze wielu się udało i na kolejne też przyjdzie czas:-) ja pauzuje....mysle że po wakacjach znów ruszymy, jak kiedyś pisałam zmieniamy klinikę. Do tej pory podchodziłam w Krakowie teraz myślę o Warszawie, czy któraś leczy się w Warszawie??? Jeśli tam to polećcie klinikę i dobrego lekarza. Chcę skonsultować wszystko co do tej pory przeszłam z kimś innym bo jak widać do tej pory nic ( II x IVF w tym jedno poronienie i 1 x podane mrozaczki i nic ) Plisss

Dziewczyny! Jezus Maria matko swieta!!! Beta -304,9, progesteron 51.68
chyba cos bedzie !!!
bete powtarzam w sobote rano dopiero bo nie ma w pt laboranta....
Boze trzymajcie te kciukasy dalej!

Onlyone- huraaaa :-) gratuluje!! Który dzień po transferze masz dziś ?

Ja dziś byłam na USG w innym szpitalu i w końcu zajęli sie mna ginekolodzy- lekarze i to tylko dlatego ze jest wielka różnica wiedzy blizniakami i położne nie umialy sobie poradzić. Od razu poprosiłam o zmianę szpitala bo tu w końcu wiem ze ktoś sie mną dobrze zajmie. Dziś po wizycie jestem mega szczęśliwa bo w końcu trafiłam w dobre ręce . Różnica jest aż 37% miedzy nimi dlatego będę mieć USG co 2-3 tyg i możliwe ze rozwiazanie ciąży juz nawet w 32tyg. A najlepsze co sie dziś dowiedziałam to płeć obu :-) tak wiec w moim brzuszku jest PARKA:tak:
Gienek- ja ci juz mówiłam ze Cię czeka to co mnie wiec nastawiaj sie na parke:-) ja za to idę krok w krok za Sylha i tez zapapugowalam za nią płeć :-) Ale jestem szczęśliwa ....

Trzymam Kciuki za wszystkie was dziewczyny! Jestem pewna , ze w końcu Wam tez sie uda i mocno w to wierze...,

Ostatnia edycja:
Onlyone - brawo piękna betka niech dalej ładnie rośnie gratuluje!!!

Lola - super, gratuluje parki, ta mniejsza dzidzia to pewno dziewczynka. No i najważniejsze ze ktoś sie w końcu tobą zajął. Tez bym chciała parkę ale u mnie dzieci rosną tak samo i pewnie będą tej samej płci, tylko jakiej ?

Meg ja na początku brałam pod uwagę warszawski invimed ale w końcu tam nie dotarłam postawiłam na małą klinikę z bardzo dobrymi opiniami. jak ktoś kiedyś- chyba nawet tu na forum- napisał mi że takie duże kliniki to fabryka cukierków. Jak dla mnie tylko łódzka grawita. Oczywiście to jest tylko i wyłącznie moje osobiste zdanie i nie mam zamiaru nikogo krytykować ze wybrał klinikę taka czy inną

onlyone wspaniały wynik!!! który to dpt?? Śmiało można ci pogratulować...

lola wspaniale, że u ciebie również wszystko w porządku. Mam nadzieję, że po tej zmianie teraz się lepiej tobą zaopiekują. Gratuluję parki:) toż to marzenie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry