Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny :-) Czy mogę się dołączyć. Podczytuje was od niedawna i wiem że ciężko byc zrozumianym w realu a tutaj mam wrażenie łączą nas wspólne pragnienia, radości, smutki.
O dziecko staramy się około 4 lata. Mieszkamy w UK. Na początku nie mogliśmy uwierzyć że coś może być nie tak. Po dwóch latach bardzo zaczęliśmy się niecierpliwić, porobilismy całą masę badań tu w UK jak i w Polsce, wszystkie badania wychodziły ok. Mam tylko lekka niedoczyność-którą leczę. Ciąży ciągle nie było a wokół coraz więcej par mających dzieci zupełnie bezproblemowo. Nawet mi sie nie che pisać co przechodzilismy, ile łez wylanych ale pewnie to nie jest wam to obce.
Po 3 latach skierowana nas w UK na invitro finansowane przez NHS no i jutro mamy swoje pierwsze konsultacje, byliśmy już na dniu informacyjnym. Jestem narazie pełna nadziei, choć nie ukrywam że bardzo się boję. Byłoby mi miło gdybyście mnie przyjęły, wasze rady i wsparcie dużo będą dla mnie znaczyć...