Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Serio?? Już jutro betujesz? To trzymam kciuki!! Ma być pozytywna beta!!
Wolę wiedzieć wcześniej żeby moc wcześniej ewentualnie odstawic leki i zacząć działać jeśli się nie powiedzie (bo takie przeczucia mam niestety).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serio?? Już jutro betujesz? To trzymam kciuki!! Ma być pozytywna beta!!
Jak przestane plamic to chyba zrobie.Ja tam jestem zwolennikiem sikaczy. Nigdy mnie nie zawiodly i nawet w 5dpt juz cien sie pokazal. Gdyby nie test to po pozytywnej pieknej becie 24.10 przezylabym szok, ze dziecka nie ma. Uchronil mnie przed bezzensownym braniem lekow przez 3 tygodnie tak juz 21.10 mam wizyte przed kolejnym crio. Dobrze, ze mnie cos podkusilo, zeby tydzien po becie zrobic sobie test na pamiatke..
u Ciebie bedzie dobrze, czuje to :*
Jestem dziś sama w pracy i nie mam jak wyjść na badanie krwi :/ w weekend tez nie mam gdzie pobrać :-( kuuurde no... myślicie żeby zwiększyć tą dawkę luteiny sama sobie?
Wiesz z tą betą to ja będę nadal się oszukiwać jak jutro wyjdzie negatywna.... a chyba tego nie przeżyjewole zrobić raz i wiedzieć tak wiesz, na 100%. Jak się zarodek wcale nie zagnieżdża to może być immunologia? No i za każdym podejściem miałam encorton :/
Trzeci program mam niby w tym pakiecie gratis więc nie opłaca mi się teraz rezygnować bo ja płaciłam za dwa a oni niby za trzeci płacą. Potem chcę zmienić klinikę bo widzę że tu kompletnie nie wiedzą co jest nie tak. Mam już psychicznie dość. Leżę i wyję a jeszcze mąż się na mnie wścieka że po ch..j płacze że to nic nie zmieni...
Mam nadzieje ze przeczucia masz błędne!!Wolę wiedzieć wcześniej żeby moc wcześniej ewentualnie odstawic leki i zacząć działać jeśli się nie powiedzie (bo takie przeczucia mam niestety).
idź kochana na betę koniecznie!A więc dziewczyny u mnie lipa... brzuch boli jak na @ i jest do dupy .... zrobiłam sikacza może to za wcześnie ale powinno już coś być.... i oczywiście nie ma. Jest 7 dpt ... mam tylko jeszcze jeden zarodek i jeśli się następnym razem nie uda to się poddaje... mam już dość.
Ehh... trzymaj sie dzielnie!! :-(A więc dziewczyny u mnie lipa... brzuch boli jak na @ i jest do dupy .... zrobiłam sikacza może to za wcześnie ale powinno już coś być.... i oczywiście nie ma. Jest 7 dpt ... mam tylko jeszcze jeden zarodek i jeśli się następnym razem nie uda to się poddaje... mam już dość.
Chwilowe rano jeszcze przy podcieraniu potem ciszaKochana a jak długo utrzynywaly sie plamienia? Takie chwilowe czy byly dłuższe...?
A więc dziewczyny u mnie lipa... brzuch boli jak na @ i jest do dupy .... zrobiłam sikacza może to za wcześnie ale powinno już coś być.... i oczywiście nie ma. Jest 7 dpt ... mam tylko jeszcze jeden zarodek i jeśli się następnym razem nie uda to się poddaje... mam już dość.