reklama

Kto po in vitro?

Elala no to sie zmartwilam, 6 tygodni i brak mozliwoscie wyjazdu w wakacje do mojej ukochanje Polski :szok: a ja do PL nie jade nigdy wiecej niz 15 godz. No nic zapytam sie, ale co ja tu bede robic przez te 2 tyg? Napewno nie relaksować

reklama
lola ja do tej pory miewam te bóle jak na @.Są bardzo delikatne, ale się pojawiają.
Fajnie,że będzie Lenka:-)Dla chłopca mieliśmy też wybrane-byłby to Jaś(spodobało mi się, bo jak mały to Jaś, Jasio a jak duży to Jan-a szukałam krótkiego)

Joweg, kochana. Ciesze sie ,ze znalazlas chwile, by do nas zawitac i przekazac kilka info. Bede sie modlic za Twojego meza i Ciebie, o zdowie i sile walki. WIerze gleboko,ze wszystko sie unormuje , mezus wyzdrowieje i razem bedziecie sie cieszyc dzieciatkiem, ktore zawita w Waszym ognisku rodzinnym. Sciskam mocno. Buziaki

lilka m, witam cieplo :-) Dolacze sie do opini dziewczyn odnosnie kwasu foliowego. Oczywiscie brac 0,4mg dziennie. Pozniej w ciazy trzeba dawke zwiekszyc.

Napierajka, nooo jestes, znalazlas sie ;-) Cudowinie,ze mozesz juz podchodizc do kolejnej stymulacji. Nie obawiaj sie na starcie. My tu mamy od kilku dni oboz pozytywnego myslenia, tylko nasza terapeutka last time nas cos ostatnio zaniedbuje:-D

Zosia, lekarz, ktory robil mi transfer powiedzial,zeby odpoczywac 5 dni. Nawet na jazde samochodem sie skrzywil. A co do akupunktury, tutaj we Fr ,czytalam na forach ,ze dziwczyny czesto po nia siegaja i sobie ja chwala. Osobiscie nie mam doswiadczenia.

Lola
, jesli ciaza przebiega prawidlowo, to lekarze nie maja przeciwskazan do lotow samolotem. Moja znajoma w 6 miesiacu poleciala do Chin.:szok: Osobiscie bym sie nie odwazyla.
Oczywiscie zapytaj swojego zaufanego lekarza , tak bedzie najlpepiej.

Aniloeczek, trzymam od rana kciuki za rosnaca bete.:tak:

Mnie udalo sie umowic z lekarka na piatek. Mam nadzieje,ze bedzie podgladanko, bo @ nadal niet. Musimy tez omowic szczegoly criotransferu.

agapl no to sie ciesze bardzo ze udalo Ci sie w koncu skotaktowac ze swoja lekarka. Wyputaj o wszysciutkie szczegoly i dawaj cynk co i jak. Ja jeszcze czekam na list z mojej kliniki no i gdzies tak w lipcu pstaramy sie umowic na wizyte.

reklama
Witam poniedziałkowo :biggrin2:

joweg - kochana,często o Was myślę i mocno trzymam kciuki,by to co w waszym życiu jest teraz nie tak,wróciło do normalności. Wierzę,że leczenie hipertermią przyniesie zamierzony sukces i będziecie mogli razem cieszyć się życiem.

Aduś16
- jest mi niewymownie przykro,że spotkała Cię taka tragedia. Pozytywny aspekt tego przykrego wydarzenia jest jednak taki,że jak zauważyłaś brak jajowodów w tym przypadku automatycznie eliminuje kolejny taki przypadek. Trzymam kciuki za kolejne podejście.

Ela_K -
przykro mi z powodu c.b. Następna na pewno będzie szczęśliwa.
onlyone
- jak się miewasz :))) Gratuluję pozytywnej betki - niech rośnie wysoko,wysoko... :tak: Czekamy na wyniki - to chyba dzisiaj,tak???

aniołeczek
- tylko nie szalej kochana za bardzo z tymi zakupami,poczekaj na usg z którego dowiesz się czy ubranka mają być różowe czy może niebieskie ;-). Czekamy z niecierpliwością na wynik Twojej bety - wysokiej rzecz jasna :))). Ja też kochana się bardzo ale to bardzo denerwuje - szczególnie dzisiaj,bo jutro mam wizytę. Staram się jednak nie zwariować ;)) i myśleć pozytywnie.

gienek
- jak się miewa twój brzuszek,boli nadal czy nieco odpuścił?

Lola216
- co u Twoich bliźniaków? Fajnie,że będzie parka :tak:

lilitka200
- czekamy na Ciebie..... aż wstąpisz do naszego cudownego kluby "POZYTYWNEGO MYŚLENIA" :tak:

miliaa
- jutro wizyta. Na którą godzinę jesteś umówiona? Jak się miewają twoje pęcherzyki,jajniki dokazują coraz bardziej? ;))) Trzymam za Ciebie kciukasy :)))

marcikuk
- a Tobie kochana,to się lańsko należy i to porządne. Nie forsuj się mi za bardzo w tej pracy,pamiętaj,że maluchy są teraz najważniejsze. NO ;)

Lilii27 - witaj :) Twój przyrost bety jest jak najbardziej odpowiedni. Przecież tendencja jest wzrostowa. Przy ciąży pozamacicznej jest nieco inaczej - przyrost często jest na pograniczu normy a poza tym beta potrafi się obniżyć a potem znów skoczyć do góry,tak więc nie powinnaś się stresować.

kaśka31
- szpital w domu zażegnany????? Mam nadzieję,że tak :)))

Zosia_K - brawo za odwagę związaną z robieniem zastrzyków :)))). Zresztą one naprawdę wcale nie są takie straszne jak się może wydawać.

lilka m -
czytałam,że kwas foliowy powinno się zażywać już na 3 miesiące przed planowaną ciążę a później w jej trakcie,więc spokojnie możesz się foliować ;)))))

Napierajka -
nawet jeśli będzie ten jeden,to ważne by był silny i się przyjął. Tego mocno Ci życzę.

agapl13 -
terapeutka już wróciła,bo się bardzo z Wami zżyła :)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry