Witam poniedziałkowo
joweg - kochana,często o Was myślę i mocno trzymam kciuki,by to co w waszym życiu jest teraz nie tak,wróciło do normalności. Wierzę,że leczenie hipertermią przyniesie zamierzony sukces i będziecie mogli razem cieszyć się życiem.
Aduś16 - jest mi niewymownie przykro,że spotkała Cię taka tragedia. Pozytywny aspekt tego przykrego wydarzenia jest jednak taki,że jak zauważyłaś brak jajowodów w tym przypadku automatycznie eliminuje kolejny taki przypadek. Trzymam kciuki za kolejne podejście.
Ela_K - przykro mi z powodu c.b. Następna na pewno będzie szczęśliwa
.
onlyone - jak się miewasz

)) Gratuluję pozytywnej betki - niech rośnie wysoko,wysoko...

Czekamy na wyniki - to chyba dzisiaj,tak???
aniołeczek - tylko nie szalej kochana za bardzo z tymi zakupami,poczekaj na usg z którego dowiesz się czy ubranka mają być różowe czy może niebieskie ;-). Czekamy z niecierpliwością na wynik Twojej bety - wysokiej rzecz jasna

)). Ja też kochana się bardzo ale to bardzo denerwuje - szczególnie dzisiaj,bo jutro mam wizytę. Staram się jednak nie zwariować

) i myśleć pozytywnie.
gienek - jak się miewa twój brzuszek,boli nadal czy nieco odpuścił?
Lola216 - co u Twoich bliźniaków? Fajnie,że będzie parka
lilitka200 - czekamy na Ciebie..... aż wstąpisz do naszego cudownego kluby "POZYTYWNEGO MYŚLENIA"
miliaa - jutro wizyta. Na którą godzinę jesteś umówiona? Jak się miewają twoje pęcherzyki,jajniki dokazują
coraz bardziej?
)) Trzymam za Ciebie kciukasy
))
marcikuk - a Tobie kochana,to się lańsko należy i to porządne. Nie forsuj się mi za bardzo w tej pracy,pamiętaj,że maluchy są teraz najważniejsze. NO
Lilii27 - witaj

Twój przyrost bety jest jak najbardziej odpowiedni. Przecież tendencja jest wzrostowa. Przy ciąży pozamacicznej jest nieco inaczej - przyrost często jest na pograniczu normy a poza tym beta potrafi się obniżyć a potem znów skoczyć do góry,tak więc nie powinnaś się stresować.
kaśka31 - szpital w domu zażegnany????? Mam nadzieję,że tak

))
Zosia_K - brawo za odwagę związaną z robieniem zastrzyków
))). Zresztą one naprawdę wcale nie są takie straszne jak się może wydawać
.
lilka m - czytałam,że kwas foliowy powinno się zażywać już na 3 miesiące przed planowaną ciążę a później w jej trakcie
,więc spokojnie możesz się foliować

))))
Napierajka - nawet jeśli będzie ten jeden,to ważne by był silny i się przyjął. Tego mocno Ci życzę
.
agapl13 - terapeutka już wróciła,bo się bardzo z Wami zżyła

))))