Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu odstawiasz leki bez konsultacji z lekarzem? no chyba że nim jesteś i wiesz co robisz ? Dla mnie trochę jesteś niepoważna że odstawiłaś nawet choć trochę, takie rzeczy konsultuję się ze lekarzem, nic nie robi się na własna rękę, sorki ale musiałam to napisać nie chodzi o obrażenie nie myśl sobieLaski pomocy. W czwartek to byl 10dpt beta <2 dzis 14dpt 10.37.
Czy to możliwe że być może sie udało? Kurde a ja już w sobote i niedziele odstawilam troche lekow![]()
To jest medium do aktywacji oocytowJejku jakie cudowne informacje kochana [emoji7] powiedz mi jak możesz bo bardzo mnie zaciekawiła ta kwestia "medium" o co chodzi i czego dotyczy bo nie spotkałam się jeszcze z tym określenia a skoro zwiększa szansę to jestem bardzo ciekawa
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro.Nie odstawiaj lekow i powtorz.Mimo plamienia implantacyjnego w ktore tak wierzylam znowu porażka... ja dam rade,ale nie mam pojęcia jak powidziec to m.... ;-(
9 dpt beta hcg 2,0
Kochana czy ty jestes na fb jesli tak to odezwij sie na priv. Majac cie w znajomych moge ci podsylac linki jesli cos znajdeCześć,
Zbieram leki do mojej 5 już stymulacji(niestety już bez refundacji) Chętnie odkupię Menopur i Orgalutran/Cetrotide od dziewczyn, którym te leki nie są już potrzebne. Codziennie sprawdzam ogłoszenia na stronkach, które mi poleciła @gosia321, ale jakoś nie mam szczęścia. Piszcie na priv.
Powodzenia dla dziewczyn widniejących dzisiaj w kalendarzu![]()
Mimo plamienia implantacyjnego w ktore tak wierzylam znowu porażka... ja dam rade,ale nie mam pojęcia jak powidziec to m.... ;-(
9 dpt beta hcg 2,0
A czemu odstawiasz leki bez konsultacji z lekarzem? no chyba że nim jesteś i wiesz co robisz ? Dla mnie trochę jesteś niepoważna że odstawiłaś nawet choć trochę, takie rzeczy konsultuję się ze lekarzem, nic nie robi się na własna rękę, sorki ale musiałam to napisać nie chodzi o obrażenie nie myśl sobie![]()
Ja tam Ci się wcale nie dziwie. Też nie mam siły już brać tych wszystkich leków....Na kartce od lekarza jest napisane: jeśli badanie HCG wykonane najwcześniej 10dpt nie potwierdzi ciąży. Dlatego odstawilam
O matko faktycznie jest nas trochę dzisiaj. [emoji3] Ale to dobrze niech sie dzieje [emoji3].
Dziewczyny szalejcie dzisiaj i zasypcie nas samymi dobrymi informacjami.
Ja mogę zacząć co prawda nie jest to aż takie mega pozytywne, w sobotę robiłam badania
Homocysteina spadła o ponad 4 i mam 11,36 - mam nadzieje ze to nie za wysoko i lekarz pozwoli mi podchodzić do crio. Opłacało sie jedzenie buraków [emoji3]
TSH tez super bo 2.
Jutro wizyta i wszystko bedzie wiadomo! Oby endo było ładne i listopad jest mój!!!! Tak sie nastawiam.
Teraz przedemna wybór 5 dniowy czy 3 dniowy?
Jak radzicie?