reklama

Kto po in vitro?

Wow co za piekna wiadomosc. A jest mozliwe, ze z drugim zaszlas naturalnie? Czy szykuja sie blizniaki jednojajowe? :) To moje marzenie zobaczyc dwa zarodeczki. Gratuluje.
Nie ma możliwości że jeden naturalnie bo nie współżyliśmy. Jeśli już to musiał się podzielić ten jeden ale dlaczego jest mniejszy ??? Cieszę się ale jednocześnie martwie...wizyta dopiero 10 listopada

reklama
Cześć Dziewczyny :)Nie było mnie tu jakis czas i nie mam szans was nadrobić. Mam nadzieję, że same dobre wieści u was :)
Ja byłam dzisiaj na pierwszym usg po transferze jednej 5dniowej blastki.
Szok po wizycie ogromny bo zobaczyłam dwa pęcherzyki:szok::szok::szok::szok::szok:
jeden prawidłowej wielkości a drugi niestety mniejszy. Pani dr powiedziała że wygląda to tak jakby był o tydzień młodszy co jest niemożliwe. Co o tym myślicie ???
To super, gratuluję udanej wizyty:):):)

reklama
Nie ma możliwości że jeden naturalnie bo nie współżyliśmy. Jeśli już to musiał się podzielić ten jeden ale dlaczego jest mniejszy ??? Cieszę się ale jednocześnie martwie...wizyta dopiero 10 listopada
Nie mam pojecia jak to jest z blizniakami jednojajowymi ale moze podzial nastapil kilka dni pozniej i dlatego tak roznica. Puki co sie nie martw. Trzymam mocno kciuki, zeby drugi okruszek nadgonil? A widac cos wiecej oprocz pecherzykow? 10.11 masz usg serduszkowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry