Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś chyba z 2 na przodzie ale nie pamiętam czy 200 czy 20A jakie miałaś dawki?? Przed transferem czy kilka razy?

Aha dzięki za info ;-) po Twojej pozytywnej becie też będę to chciała!! :-)Coś chyba z 2 na przodzie ale nie pamiętam czy 200 czy 20
Dzień przed i tylko tyle![]()
Heh..cóż byliśmy u radcy prawnego , i tylko tyle się dowiedziałam ze mamy wszystko przemyśleć bo wyłączając im sprawę wpadniemy się w ogromne koszta za sprawę za biegłego. ..mogę też napisać maila w którym opiszę co mi się nie podobało i zazadam zwrotu całej wpłacone kwoty nie połowy która regulaminowo oddali w przeciwnym razie zgłosze sprawę do sądu. Ale chyba najpierw zasiegniemy porady w izbie lekarskiej jak jedna z was już radziła. Więcej chyba się już nieda[emoji22]Straszna historia, współczuję od całego serca. Brak podejścia do ludzi, olewanie, na pewno jakiś przekręt i kasa za nicPrawnik jest bardzo dobrym pomysłem. Jestem z Wrocławia i dlugo analizowałam kliniki tu. W końcu wybrałam Polmedis. Byliśmy tam jesienią 2016 roku po raz pierwszy. Za nami 3 nieudane inseminacje ale udane pierwsze in vitro - drugi transfer. Zawsze życzliwi, pamiętają o swoich klientach a jak trwała część laboratoryjna sami dzwonili codziennie. Szkoda, że coś takiego Was spotkało. Co planujecie teraz począć?
Ale z Ciebie pozytywna kobitka!Aha dzięki za info ;-) po Twojej pozytywnej becie też będę to chciała!! :-)
Wierzę,że będzie dobrze.Ale z Ciebie pozytywna kobitka!
Po tych skurczach to...![]()
Piątek
? Muszę to poważnie przemyśleć![]()