Majtunia
Fanka BB :)
Ja się czułam idealnie. O 5 rano potrafiłam wstać i kłaść się o 12 w nocy a teraz nie mogę zejść z łóżkaja tam miałam przy stymulacji - dziewczyny tu umierają a ja mogłam latać nad ziemią!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się czułam idealnie. O 5 rano potrafiłam wstać i kłaść się o 12 w nocy a teraz nie mogę zejść z łóżkaja tam miałam przy stymulacji - dziewczyny tu umierają a ja mogłam latać nad ziemią!!![]()
haha, że co?A coś na temat kataru bez kataru wiesz?![]()
U Ciebie faktycznie to weekendowe plamienie daje jeszcze cień nadzieiPowtarzasz betę w czwartek?
No u mnie właśnie to "Zrobiłam wszystko co mogłam" zawiera też wczesną betkę, żeby sprawdzić, czy w ogóle dochodzi do implantacji. Póki co 100% powodzenia i tu kolejny przykład, dlaczego dziwię się, że lekarze nie każą robić wcześniej bety - w czerwcu jakbym robiła betę w wyznaczonym terminie (12-14dpt) to nie wiedziałabym w ogóle, że zarodek podjął walkę, a lekarz na podstawie wyników z 6 i 9dpt zlecił dodatkowe badania (te, które oczywiście można było zrobić w klinice). Z dwojga złego wolę zostawić im hajs za badania, niż za nieudane transfery...
Super. GratulujęDziś uwierzyłam, ze bedzie dobrze [emoji7]
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mam nadzieje, ze mi wiecej niz do 12-13 nie urosnie. Przy sztucznym w 17dc mialam 7,7 a teraz na naturalnym az 9,7 i to juz w 14dc. Jutro wieczorem zastrzyk i zacznie sie odliczanie.
No Ty pewnie trochę wczesniej dostaniesz @ ale myślę że tylko kilka dni moze nas dzielić :-) zawsze w kupie raźniej ;-)
może przesilenie jesienne czy jak to nazwać... no ja przed punkcją do samego końca pracowałam - fizycznie po ok 1-12godz 5dni w tyg, do tego rowerek every day do i z pracy i weekendowo wypady po ok 50-60kmJa się czułam idealnie. O 5 rano potrafiłam wstać i kłaść się o 12 w nocy a teraz nie mogę zejść z łóżka
Taaak i jeszcze mi powiedz że smarkata jestemhaha, że co?może chodzi o to, że po prostu jesteś pociągająca
![]()

A bo u Ciebie różnie z endo...? A tak w ogole takie optymalne dla kropka to jakie powinno byc?Pewnie @ dostanę wcześniej ale u mnie transfer jest dosyć późno więc możesz mnie dogonić![]()