Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wizyta w następny piątek. Mówił że zmieni mi leki i dawki . Tym razem biorę jeden zarodek. Żałuję że przy pierwszej próbie posluchalam go i wzięłam dwa. Nie wiedział jeszcze co i jak a kazał wziąć dwa. BrrrrrrrJa jestem u niego. Pierwsza próba dwa zarodki ciaza biochemiczna.
Mam tylko dwa dlatego biorę teraz po 1Wizyta w następny piątek. Mówił że zmieni mi leki i dawki . Tym razem biorę jeden zarodek. Żałuję że przy pierwszej próbie posluchalam go i wzięłam dwa. Nie wiedział jeszcze co i jak a kazał wziąć dwa. Brrrrrrr
Bardzo tego pragnę aby tak byłoW czasie balu andrzejkowego to Ty będziesz myślami gdzie indziej. Będziesz cieszyła się pozytywna betą.
Ja jestem u niego. Pierwsza próba dwa zarodki ciaza biochemiczna.
Kochana a ty spakowana juz jestes?Witam [emoji4]
Po usg szyjka skrócona, rozwarcie niby na jeden palec[emoji3] , ale mały jest jeszcze wysoko i nie widać by się coś działo, mały waży niby 3500 ale coś mi się dużo wydaje jak w zeszłym tyg. W piątek na innym - lepszym usg miał 3 kg mógł przybrać przez tecpare dni tyle ...[emoji3]?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz, myślę że i tak sukces że coś zaskoczylo z KD. I że lekarz jest dobry. A toJa jestem u niego. Pierwsza próba dwa zarodki ciaza biochemiczna.
kochana powiem Ci że ja od tyg nie mam jakoś ochoty nigdzie wychodzić tak mi dobrze w domu tak cieplutko pod kocykiem z herbatą i yorkiemSkad ja to znam...Ale z drugiej strony przecież też musimy jakoś żyć w miarę normalnie bo oszalejemy ...ja już zaczynam od 3 tygodni nie widziałam się z nikim ze znajomych wszyscy mówią że się izoluje, pytają dlaczego a ja zr chora jestem i nie chce nikogo zarażać