reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marcikuk dziękuję Martusiu wszystko ok, czuję się bardzo dobrze-aż za dobrze,więc zobaczymy w czwartek co tam słychać. Nie mam wymiotów, piersi nie bolą, brzuszek pobolewa leciuteńko. Mam nadzieję,że brak objawów nie jest złym objawem! A jak ty poradziłaś sobie pierwszy dzień w pracy?Nie przemęczałaś się za bardzo?

Dziewczyny ja nie mogę oglądać tego meczu,bo za bardzo się wnerwiam:-(

gieniek...ktoras z nas stymulujaca sie w maju pamietam miala podwyzszony E2, ale nie moge skojarzyc ktora, no trudno...moze pozniej dziewczyny sie odezwa to zobaczymy...
a ja mam 7 dzien stymulacji, do czwartku maja czas, zeby urosnac wiecej...nie wiem tylko po co mi dolozyli menopur, ale widze, ze to chyba taka tradycja, bo kolezanka z Novum tez tak miala, czekam jeszcze na opinie Magdusi:tak:
a ty jak sie czujesz gienius? zobacz jak niedaleko do czwartku jest:tak:
marcikuk...prosze mi sie tu nie denerwowac! podam ci wynik a ty idz spac:-D
elala...co tam w ogole u ciebie?

POLSKA, BIAŁO-CZERWONI!!

last time GRATULACJE ogromne:tak:
miliaa sporo jest jajeczek-podrosną na pewno,a endometrium super-co do estradiolu, to nigdy mi szef nie gadał jakie miałam , to chyba było ok.
Kurde Tobie też jeszcze jakaś paskudna bakteria wylazła-wrrrr-ale masz leki, to będzie ok.Ja też miałam 3 zastrzyki:-D
Stosuj się do zaleceń,a na pewno będzie ok i wszystko odbędzie się zgodnie z planem-jesteś już tak bliziutko:-)Powodzenia

Zmykam na drugą połowę.papa

miliaa - dzieki siostra kazala mi juz nie ogladac a ona mi da znac jak sie skonczy ale juz sie wciaglam

gienek - dziekuje, nocka spokojna dalam rade. tylko w nocy jak szlam do takiej babki to mnie wysokie cisnienie dopadlo, czulam jak mi serducho walilo, wiec dobrze ze ta aspirynke mam.

gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cisnienie zmierzylam mialam wysokie. Dobrze ze robocie mam cisnieniomierz a emek mi dzisiaj zamowil do domku. Moze to cisnienie bo mialam tydzien wolnego, pol nocy przesiedzialam a potem wlazlam na pietro.
Tak caly czas mysle o tobie i mocno trzymam kciuki za ciebie i maluszki. Mam nadzieje ze w czwartek bedzies miala dobre wiesci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry