babulec
Zaciekawiona BB
Miałam dwudniowe. 6 a i 5a. Jeszcze transfer 13 w piątek.no te testy takie są - jak 2 krechy to ok ale jak jedna to i tak nie wiadomo o co chodzi... mam nadzieję, że dzieciaczki na swoim miejscu :* a miałaś 5cio czy 3dniowe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam dwudniowe. 6 a i 5a. Jeszcze transfer 13 w piątek.no te testy takie są - jak 2 krechy to ok ale jak jedna to i tak nie wiadomo o co chodzi... mam nadzieję, że dzieciaczki na swoim miejscu :* a miałaś 5cio czy 3dniowe?
po hormonach raczej rzadko sa siniaki - u mnie tylko po jednym zastrzyku zrobił się mikro siniaczek (taki na 5mm może) ale to dlatego, że wbiłam się z naczynko krwionośne. U @babulec to raczej po clexane, który jest na rozrzedzenie krwiBabulec ja miałam menopur ale wolno wstrzykiwalam żeby nie mieć siniakow![]()
Ja też się staram powoli. Ale raz Kot mnie napadł i że strachu strzeliłam wielkiego sinioraBabulec ja miałam menopur ale wolno wstrzykiwalam żeby nie mieć siniakow![]()
czyli sikaniec był w 9dpt? jak na 2dniowe to za wcześnieMiałam dwudniowe. 6 a i 5a. Jeszcze transfer 13 w piątek.
Kochana tak dawno cie nie bylo malo sie tu odzywasz opowiadaj co tam.u ciebieLudek- kochana, jak tam Twoje dolegliwości? Chyba o miesiąc Twój maluch wyprzedza mojego i jestem ciekawa czy czujesz się lepiej bo u mnie nadal słabo!
Dżoasia ty to jak pani doktor lubię czytać jak fajnie wszystko możesz wytłumaczyć ja to zielona jestem. Wiesz czy po pregnyl 10000 so jakieś skutki uboczne? W piątek mam pobranie I też się boję bo nie lubię igieł a muszą mnie jakoś uśpićpo hormonach raczej rzadko sa siniaki - u mnie tylko po jednym zastrzyku zrobił się mikro siniaczek (taki na 5mm może) ale to dlatego, że wbiłam się z naczynko krwionośne. U @babulec to raczej po clexane, który jest na rozrzedzenie krwi
ha ha haraczej nie powinnaś mieć żadnych skutków ubocznych, oszczędzaj się tylko i nie nadwyrężaj jajek do piątkuDżoasia ty to jak pani doktor lubię czytać jak fajnie wszystko możesz wytłumaczyć ja to zielona jestem. Wiesz czy po pregnyl 10000 so jakieś skutki uboczne? W piątek mam pobranie I też się boję bo nie lubię igieł a muszą mnie jakoś uśpićha ha ha

Darowałam sobieJa mialam twardy pod koniec ciazy. Ja bym raczej darowala sobie te hybrydy w 1. trymestrze. Nie wiem jakie maja sklady te lakiery ale lepiej unikac wszelkich toksycznych substancji, bo tworza sie wszystkie narzady malenstwa i to bardzo wazny czas. wlosow tez bym nie farbowala w 1.trym. Lepiej nie wdychac zadnych chemikali.
Przyznam że po 5 latach walki nie mam nadziei w ogóle. Najgorsze jest to że mój mąż ma. I najbardziej nie boli mnie to, że się nie udało ale ten wyraz jego oczu jak na mnie patrzy. I chciałaby być gdziekolwiek nawet w abudabi ale nie widzieć wyrazu jego oczu po negatywnej becie.czyli sikaniec był w 9dpt? jak na 2dniowe to za wcześniewięc nadzieja jest
![]()
Po operacji w czerwcu to miałam trudności z wstaniemraczej nie powinnaś mieć żadnych skutków ubocznych, oszczędzaj się tylko i nie nadwyrężaj jajek do piątkumi w usypianiu nie podoba się tylko to, że potem za szybko wybudzają
![]()
ale operacja trwała prawie 2h a punkcja moze będzie trwać z 15-30min to uda mi się wstać