reklama

Kto po in vitro?

może tak ci się tylko wydaje :D ja po punkcji podobno sama przeniosłam się z samolotu na taki fotel, którym przewieźli mnie z sali zabiegowej na tą pozabiegową i z tego fotela na łóżko też podobno sama przelazłam - jakim cudem?? do dziś nie wiem :D nie pamiętam :D

Ja sobie przypomniałam, że sama przechodziłem dopiero jak mi anestezjolog o tym powiedziała. Tak to bym do końca życia żyła w nieświadomości :) i poczuciu winy że nadwyrężyłam czyiś kręgosłup przy przenoszeniu mnie :p

reklama
Ja dziś byłam upuscic krwi przed kolejnym crio. Robię polecane przez dziewczyny badania (to nieduży koszt przy wszystkich opłatach) tylko na wyniki niektórych niestety do dwóch tyg.nawet trzeba czekać (będę wtedy jeszcze przed crio więc łatwiej będzie podjąć decyzję o ilości zarodków lub ewentualnych dodatkowych lekach-może się jeszcze da dolozyc).

Ja dziś byłam upuscic krwi przed kolejnym crio. Robię polecane przez dziewczyny badania (to nieduży koszt przy wszystkich opłatach) tylko na wyniki niektórych niestety do dwóch tyg.nawet trzeba czekać (będę wtedy jeszcze przed crio więc łatwiej będzie podjąć decyzję o ilości zarodków lub ewentualnych dodatkowych lekach-może się jeszcze da dolozyc).
jeśli robisz w diagnostyce to po ok tygodniu możesz sprawdzać wyniki - mi babka mówiła, że się czeka (nie pamiętam na co) 14 dni roboczych a były po tygodniu :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry