Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej kochana ja sie faszerowalam lekami bralam progrynove 21 i chodzilam na skany co tydzien tak tam sie organizm przygotowuje do wprowadzenia zarodeczka. wiec u mnie na naturalnym niebylo.Hej dziewczynki:-) przepraszam że tak rzadko tu zaglądam, ale zaniedługo to sie pewnie zmieni;-) Narazie sobie spokojnie czekam i niezabardzo jest o czym pisac, poza tym staram sie narazie nie mysleć za duzo na temat ciąży. Narazie jestem po drugiej @ od operacji czyli jeszcze jedna na poczatku lipca i wracam po nasze zmarzniete maleństwoI właśnie chciałam zapytac dziewczyny które sa po crio, jak to właściwie wygląda?? Kazali mi dzwonić do kliniki po trzeciej @ czyli co juz po tej trzeciej podadzą mi maluszka? Będę musiała brac jakiś leki przed czy oni to robią normalnie na naturalnym cyklu i nic nie trzeba brać?? Kurka zupełnie nie wiem jak to bedzie wygladało i czego mam się spodziewać
![]()
Kaska31 jak to było u Ciebie Ty tez ze Szkocji i tez miałas crio jak to było u Ciebie????
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te znane i te nieznane![]()
u mnie chlopczyk jest wiekszy i na 1usg byl tylko onPalu- nie wiedziałam , ze u Cuebie tez jest różnica w rozmiarze dzieci. A jak wyglada ona wagowo ?
ja mialam crio na sztucznym cyklu ale z tego wzgledu, ze na wizyte poszlam w 7dc i to juz bylo za pozno. bo mam pco i nie mam owu i zeby pechol mi urosl i zeby bylo na naturalnym to tak czy sikak bym musiala brac hormony na wzrost czyli 1amp lub dwie gonalu plus ovitrele na pekniecie czyli tak jak do IUI no ale juz bylo za pozno wiec bralam sam ESTROFEM na wzrost endo i mialam na cyklu bez owu i sie udalo. i pare dni przed crio duphaston i luteina i acard caly czas. jeszcze powinnam brac encorton ale zapomnial moj gin mi go dac wiec nie bralam a przypomnial sobie to w dzien crio wiec mowi, zebym juz nie zaczynala. ale to dobrze o ten lek jakos nie jest specjalnie dobry dla dzieckaI właśnie chciałam zapytac dziewczyny które sa po crio, jak to właściwie wygląda?? Kazali mi dzwonić do kliniki po trzeciej @ czyli co juz po tej trzeciej podadzą mi maluszka? Będę musiała brac jakiś leki przed czy oni to robią normalnie na naturalnym cyklu i nic nie trzeba brać?? Kurka zupełnie nie wiem jak to bedzie wygladało i czego mam się spodziewać![]()
ja tu sie rozpisalam a tobie juz sie udalodziewczynki albo ja jestem taka tępa albo nie wiem. za cholerę nie mogę wstawić sobie tego suwaczka dotyczącego ciąży. Jak skopiujeę ten URL to wychodzi mi taki jakpy screan z tego na czarnym tle a nie normalny suwakpomóżcie mi
![]()