No patrz a my daliśmy radę w Poznaniu[emoji5]Okolice Poznania. Ciezko bylo ale waarto. Nierraz co drugi dzien o 4 rano sie wyjezdzalo bo do pracy chodzilismmy i wolne tak braliśmy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
---29tc---
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No patrz a my daliśmy radę w Poznaniu[emoji5]Okolice Poznania. Ciezko bylo ale waarto. Nierraz co drugi dzien o 4 rano sie wyjezdzalo bo do pracy chodzilismmy i wolne tak braliśmy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam transfer bez usg i pomyślnydziewczyny dzis doczytałam ze w niemczech transfery robia bez usg bo twierdza ze to nie ma znaczeniajutro mam wizyte zapytam lekarke ale watpie ze dla mnie jednej wyjatek zrobia... taka jakas niespokojna przed jutrzejsza wizyta, wczoraj juz cała noc nie spałam...ojej
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym jednak stawiala ze tak reagujesz na leki...***** znowu mnie dopadła ta jebana biegunka i na wymioty mnie zbiera co jest grane to ja nie wiem od 2 dni odstawiłam te tab od jelit bo juz dobrze sie czułam i teraz znowu rewolucja zoladkowa no po prostu **** mnie strzela co jest grane z tymi jelitamitak mnie bolą masakra
zapytam ale teraz mam spokój wieczorem był mały incydent jak narazie cisza i aby tak dalejMoze po tych Twoich wczesniejszych przejsciach masz je bardziej wrazliwe i szybko lapiesz jakies wirusy? Cholera wie, moze zapytaj lekarza na wizycie.
Też o tym myślałam popytam na wizycie co sie dzieje z tymi jelitami jak narazie mam spokój i aby tak dalejKurcze nie ciekawie moze trzeba zrobic jakies dodatkowe badania
Ja Ci powiem że ja już nic nie wiem o czego to tak sie dzieje popytam na wizycie narazie mam spokójJa bym jednak stawiala ze tak reagujesz na leki...
---29tc---
Slyszalam, ze po stumulacji moze sie zdarzyc cykl bezowulacyjny. Moze organizm chce "odpoczac" po takiej produkcji jajeczek?Właśnie ja jak ostatnio po punkcji miałam podchodzić na naturalnym to okazało się,że cykl jest bezowulacyjny... (podobno po stymulacji tak się zdarza, kolejna próba do naturalnego okazało się,że pęcherzyk nie pękł....) przed rozpoczęciem procedury nigdy nie miałam problemu z owulacją... i teraz sama nie wiem :/
miałam dwa świeże transfery nieudane po punkcji, oraz jeden na sztucnzym, dwa cykle stracona bo naturalny zaczął chyba szwankować po stymulacji... :/ i nie wiem czy ryzykować... i próbować czekać na szczęśliwy naturalny, czy jednak od razu działać na sztucznym
Ja po zelazie mialam kilka tygodni ostrą biegunkę przeszło dopiero jak odstawiłam...Ja Ci powiem że ja już nic nie wiem o czego to tak sie dzieje popytam na wizycie narazie mam spokój![]()
Ja mialam transfer z usg - Kölndziewczyny dzis doczytałam ze w niemczech transfery robia bez usg bo twierdza ze to nie ma znaczeniajutro mam wizyte zapytam lekarke ale watpie ze dla mnie jednej wyjatek zrobia... taka jakas niespokojna przed jutrzejsza wizyta, wczoraj juz cała noc nie spałam...ojej
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przyłączam się do życzeń,trzymam mocno kciuki za udane wizyty i owocne jajozbiory@anett96 @PaulinkaP @asinka89 - mocne kciuki za dzisiejsze wizyty! Życzymy Wam samych dobrych wieści na wizytach.
@Doris30:-) słodkich snów i udanych jajozbiorów!
@czarnu1a @Vinszka @tusiaczzek1988 miłego podgladania maluszków. Nie zapomnijcie podzielić się zdjęciami
Miłego dnia kobitki![]()