Nadzieja78
Zaangażowana w BB
No oby oby!!! Bo ja w zasadzie nie wiem co sie stanie jesli bedzie za niskiJeszcze kilka dni estradiol ma żeby podrosnac. Skoro endo ładne i komorek fajna ilość to teraz za ten estradiol kciuki trzymamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No oby oby!!! Bo ja w zasadzie nie wiem co sie stanie jesli bedzie za niskiJeszcze kilka dni estradiol ma żeby podrosnac. Skoro endo ładne i komorek fajna ilość to teraz za ten estradiol kciuki trzymamy
asiu ,ale to byl transfer z wrzesnia,teraz beda nowe rozmrazac i trzeba niestety odczekac ,jak beda sie te zarodki zachowywac.nie wyglada zeby w nich lezal problem,moze po prostu pech.Mysl pozytywnie,masz ladne zaplecze.Bedziesz miala cos do tlumaczenia,mozesz mi na pr.wyslac.pomoge ci to ogarnacaha czyli tragedi nie ma .. myslisz ze sie uda z takimi ? bo za niedługo transfer i mam jakies obawy nie wiem skad noni jeszcze ta prolaktyna podwyzszona znow...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro.A
Ty kiedy betujesz?? ;-)
7dpt, 2 zarodki 2 dniowe. Dziewczyny ovitrelle nie jest tylko i wyłącznie na pęknięcie pęcherzyków. Wpływa tez korzystnie na betę.A który to u Ciebie dpt i iludniowy zarodek? Może jeszcze za wcześnie? I po ci ten ovitrelle teraz? Nie dostałam po becie.
Kurde nie wierzę że się nie udało. Gdzie te 30 % udanych transferów jak tu mamy ciągle negatywne bety?![]()
Tak masz racje. Juz sie troche ogarnęłam. Moga mnie zaskoczyć moje maluchy! Walczymy dalej ;-) @ już przyszla?
Czekam do wtorku na kolejną betę.Kochana ale jakim cudem Ty chcesz żeby wyszła Ci beta dwudniowych zarodków w 7dpt? Skoro one jeszcze nawet hcg nie zaczęły produkować. Dopiero dziś zakończył się proces implementacji.
O to trzymam mocno kciuki!! Skończ ta złą passe!Jutro.
A badając poziom progesteronu mam rano brać leki?
7dpt, 2 zarodki 2 dniowe. Dziewczyny ovitrelle nie jest tylko i wyłącznie na pęknięcie pęcherzyków. Wpływa tez korzystnie na betę.
Myślicie, że mogę sama sobie zwiększyć dawkę luteiny z 3x2tab 100 do 3x3tab ? Czy to nie zaszkodzi?