walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Hmmm no właśnie cos dlugo... :/Nie, no właśnie @ nie przyszła. Jak do poniedziałku nie przyjdzie to mam się zgłosić do mojej dr , bo to dziwna sprawa. W poniedziałek w południe wzięłam ostatnie leki i narazie nic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm no właśnie cos dlugo... :/Nie, no właśnie @ nie przyszła. Jak do poniedziałku nie przyjdzie to mam się zgłosić do mojej dr , bo to dziwna sprawa. W poniedziałek w południe wzięłam ostatnie leki i narazie nic...
Myślę że nie zaszkodzi. Ja po pierwszym transferze miałam od razu dawkowanie 3x37dpt, 2 zarodki 2 dniowe. Dziewczyny ovitrelle nie jest tylko i wyłącznie na pęknięcie pęcherzyków. Wpływa tez korzystnie na betę.
Myślicie, że mogę sama sobie zwiększyć dawkę luteiny z 3x2tab 100 do 3x3tab ? Czy to nie zaszkodzi?
no i po wizycie juz wszystko wiem u mnie nie zamrazaja blastektylko jajeczko osobno i sperme pozniej robia ICSI 3 dni czekaja i transferuja .. dzis wziełam dokumenty od lekarki o poprzednich jajeczkach jak i co ale totalnie tego noe ogarniam.. jestem zmeczona powoli tym wszystkim .. to chyba bedzie moj ostatni transfer .. trace nadzieje ze wogole sie uda skoro to nawet nie blastka
czy jest wogole sens dalej to ciagnac.. jak bede w domu wrzuce te opisy jajeczek

no co ty opowiadasz jak to pierwsze slysze zeby tak postepowala ktorakolwiek klinikaKochana a mialas encorton i estrofem ?Wczoraj juz odstawilam leki poza witaminami. Dzis mam konsultacje z dr o 14, zobaczymy... Kochana ja bardzo bym chciala abysmy my już mogły wisieć nad tymi kiblami!! Dziekuje za wszystko. Tylko tak sobie myślę że życie jaja sobie ze mnie robi... co mialo oznaczac to plamienie? Brak bólu jak na @... mialam.do konca nadzieje... to straszne :-(
A ja nie ? Żartuje@emeczka79 masz wiadomosc

Tez robilam ten test