Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez miałam podobnie ja Ty z tym że u mnie to była pozamaciczna i dlatego, ale bądź dobrej myśli trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nie wiem na jakim cyklu będą mi robić, kazali zadzwonić po trzeciej @ i tyle. A od czego to zalezy na jakim cyklu robią?? Jesli chodzi o mnie to ja jestem zdrowa i wsio jest ok, więc może zrobią mi na naturalnym hmm?? Kurcze trochę mnie zmartwiłyście:-(dzięki dziewczyny na was zawsze mogę liczyć. puki co idę spać, bo jutro czeka mnie ciężki dzień. dam wam znać po południu najwcześniej co ze mną (tudzież z nami o ile są jeszcze jakieś my)
Roxi nie smutaj sie, nie jest zle juz lada momentnt bedziesz miala swoja sniezynke w brzuszku. zobaczysz jak juz wszystko sie zacznie to czas bedzie lecial szybciutko. Z tego co sie zdazylam zorietaowac to w cyklu naturalnym nie ma stymulacji takze wszystko dzieje sie szybciej. Mi tez kazali sie zglosic po 3@ ale pojde juz pogadac w lipcu tak zeby juz wszystko bylo umowione.
ja kochana tez jestem zrowa a jednak widzisz faszerowali mnie i na naturalnym niepodali.Anioleczek trzymaj sie tam kochana, mam nadzieje ze to nic poważnego. dziewczyny maja rację czasem w ciąży wystepuja krwawienia i to nie oznacza nic złego oby tak było w Twoim wypadkuJa tez miałam podobnie ja Ty z tym że u mnie to była pozamaciczna i dlatego, ale bądź dobrej myśli trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, ale trochę mnie zmartwiłyście myślałam że juz w lipcu podadzą mi mojego maluszka, a jesli będę miała crio na cyklu stymulawanym to pewnie będzie to dopiero w sierpniuNie wiem na jakim cyklu będą mi robić, kazali zadzwonić po trzeciej @ i tyle. A od czego to zalezy na jakim cyklu robią?? Jesli chodzi o mnie to ja jestem zdrowa i wsio jest ok, więc może zrobią mi na naturalnym hmm?? Kurcze trochę mnie zmartwiłyście:-(