Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Nie działa im system! ***uj mnie strzela bo wyniki pewnie zobaczę w poniedziałek!
Jak mogą tak stresowac ... Chociaż wyniki bety dla kobiet, które dziś pobieraly krew by odblokowali.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie działa im system! ***uj mnie strzela bo wyniki pewnie zobaczę w poniedziałek!
zadzwoń do tego laboratorium i ci podadzą jaki jest wynik ja tak zawsze robięNie działa im system! ***uj mnie strzela bo wyniki pewnie zobaczę w poniedziałek!
Uprzejmie informujemy że nasi konsultanci są do państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16No nieee a mozesz zadzwonic na jakas infolinie? Albo sprobuj sie zalogowac na innej przegladarce? Moze to nie wina systemu??
Ja sie tam dolaczylam prosze i akceptacjeDobra kochane odblokowuje grupe do jutra tak zeby dolaczyly do nas kolejne dziewczyny. Pamietajcie grupa jest tajna i zamknieta takze nikt z waszych znajomych nie widzi ze do niej nalezycie. Takze bez obaw
A grupa nazywa sie Silaczki i jako zdjecie profilowe ma dzidzie w koszyku na niebieskim tle
Może zadzwoń na infolinię jak jestNie działa im system! ***uj mnie strzela bo wyniki pewnie zobaczę w poniedziałek!
Cholera. A jakie to laboratorium??Uprzejmie informujemy że nasi konsultanci są do państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16
Zabije ich w poniedziałek!
Synevo - nie polecamCholera. A jakie to laboratorium??
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Już znalazłamDobra kochane odblokowuje grupe do jutra tak zeby dolaczyly do nas kolejne dziewczyny. Pamietajcie grupa jest tajna i zamknieta takze nikt z waszych znajomych nie widzi ze do niej nalezycie. Takze bez obaw
A grupa nazywa sie Silaczki i jako zdjecie profilowe ma dzidzie w koszyku na niebieskim tle
Tylko od poniedziałku do piątkuMoże zadzwoń na infolinię jak jest