Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moze sprobuj do diagnostyki zadzwonicTylko od poniedziałku do piątku
a tak serio to kurde slabo Ja bardzo chętnie [emoji4]Czy ktos jeszcze chce dolaczyc do naszej forumowej grupy na fb jesli tak dajcie znac otworze ja zeby mozna bylo dolaczyc i zobaczyc z kim sie rozmawia tu na forum![]()
Jak dzwonie do diagnostyki to mnie zawsze przełączaja do psychiatryA moze sprobuj do diagnostyki zadzwonica tak serio to kurde slabo
![]()

Dobra znalazłam i proszę o potwierdzenie [emoji6]Dobra kochane odblokowuje grupe do jutra tak zeby dolaczyly do nas kolejne dziewczyny. Pamietajcie grupa jest tajna i zamknieta takze nikt z waszych znajomych nie widzi ze do niej nalezycie. Takze bez obaw
A grupa nazywa sie Silaczki i jako zdjecie profilowe ma dzidzie w koszyku na niebieskim tle
Jutro bedzie 8dpt? Moze cos wyjdzie... to na ktora mam budzik nastawic??Jak dzwonie do diagnostyki to mnie zawsze przełączaja do psychiatry
No słabo słabo... Może jutro sikne i coś się wyjaśni![]()
Jutro już 10dptJutro bedzie 8dpt? Moze cos wyjdzie... to na ktora mam budzik nastawic??![]()

ja wstaje jutro o 8Takie bole sa w na poczatku ciazy i wszystkie te przypominajace bole okresowe moga tez zwiastowac i jedno i drugie takze glowa do gory poki nie masz bety nie lam sieKurde jak teraz wstałam to mnie tak brzuch zabolał na dole że aż się wystraszyłam chyba @ nadciąga![]()
MoKa kochana spokojnie ja też takie bóle miałam a później się okazało że było wszystko dobrze i beta pozytywna więc czekaj grzecznie ja w terminie @ byłam pewna że ja dostanę bo mnie brzuch bolał jak na @ i piersi przestawały boleć byłam na 100% pewna że zaraz przyjdzie okres a tu taki psikus i pozytywny test a zaraz później wszystkie objawy mi minęły i przez kolejne 4 tygodnie była bezobjawowa ciąża co mnie strasznie zaskoczyłoKurde jak teraz wstałam to mnie tak brzuch zabolał na dole że aż się wystraszyłam chyba @ nadciąga![]()