walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O kurde ale jazda :/ sikaj jutro!! :-)Nie działa im system! ***uj mnie strzela bo wyniki pewnie zobaczę w poniedziałek!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurde ale jazda :/ sikaj jutro!! :-)Nie działa im system! ***uj mnie strzela bo wyniki pewnie zobaczę w poniedziałek!
Aa,dobra, popitolilo mi sie ze dzis piatekJutro już 10dpt
Ty se nastaw na którą chceszja wstaje jutro o 8
![]()
A co jak nie wyjdzie?Aa,dobra, popitolilo mi sie ze dzis piatekno to cos napewno bedzie, mam nadzieje ze na tym tescie beda latwe pytania i zaliczysz przy pierwszym podejsciu!!
![]()
To drań falszywy bedzie! Nie ma innej opcji, ma byc dobrze!A co jak nie wyjdzie?
Ojj Wy moje czarodziejki kochane!Nie
To drań falszywy bedzie! Nie ma innej opcji, ma byc dobrze!
Napewno wyjdzie i to 2kreseczkiA co jak nie wyjdzie?
Jutro już 10dpt
Ty se nastaw na którą chceszja wstaje jutro o 8
![]()
MoKa czemu tak pesymistycznie podchodzisz do tematu?. Wiem że dużo przyszłaś i też w podobnej sytuacji szykowałabym plan zemsty. Ale proszę Cię nie szukaj zwiastuna @ tylko myśl optymistycznie że Twoje szczęścia właśnie się jeszcze bardziej zagniezdzaja i pozostaną z Tobą na najbliższe 8 miesięcyKurde jak teraz wstałam to mnie tak brzuch zabolał na dole że aż się wystraszyłam chyba @ nadciąga![]()