• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
25 dpt bol podbrzusza klucie jajnikow juz druga dobe wiem ze kazda ma inaczej boje sie okropnie ze @ chce przyjsc ale nie moze przez leki.Wizyta serduszkowa za 2 tygodnie ja chyba do tego czasu oszaleje.

Dziewczyny a te plamienia ktore ja mialam nadzieję że byly implantacyjne mogly byc @ po punkcji taka skąpą??
Po poprzedniej @ dostalam jeszcze przed testem, potem po crio tuz po odstawieniu lekow a teraz cisza... w czwartek odstawilam leki a @ nie widać,nawet mnie brzuch nie boli :/

reklama
Witam dziewczyny w mym 8dpt. Dziś moje skarby powinny zacząć produkować hcg tylko czy one w ogóle ze mną jeszcze są? Nie dają o sobie znać w żaden sposób a ja każdego dnia coraz bardziej tracę nadzieję i wiarę. Chciałabym już mieć betę za sobą bo nie wiem jak to psychicznie zniosę...
Ehhhh... Coraz większy pesymizm mnie dopada.
Wiem doskonale co czujesz,ale musisz jeszcze troszkę dac im czasu :-) pamiętaj że brak objawów to też dobry znak :-)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry