Moka teraz sie przyznaj ile razy wlaczalas sobie ten trening autogenny?? Masz prawo miec nerwa na wszystkich lekarzy i kogo tam jeszcze chcesz ale nie rozumiem dlaczego przekreslasz szanse juz na ciaze z dwoch ladnych zarodkow??? Nie rozumiem dlaczego caly czas watpisz w siebie i te dzieci. Musisz zmienic nastawienie bo to ju naprawde podchodzi pod depresje. Jak nie dajesz rady sama to moze idz do psychologa bo sie wykonczysz. Ja nie mowie.o nastawianiu sie ze bedzie super pieknie i na pewno zajebiscie ale musisz sie uspokoic - czytalas jak stres wplywa na ciaze? Poczytaj sobie. Martwiz sie ze nie masz zadnych objawow ale jestem ma 100% pewna ze jakbys je miala to tez bys fiksowala. Wiec wbij so ie do glowy ze brak objawow o niczym naprawde nie swiadczy i daj dzieciom troche spokoju. Zreszta ja kilka dnipo transferze tez nie moglam spac przy relanium 2x1 i ta bezsennosc byla objawem ciazy. Wiec moe trzymaj sie tego? Nie gniewaj sie ma mnie za to co pisze ale do mnie nie dociera jak mozesz az tak fiksowac.