Sylwetka86
Fanka BB :)
Właśnie zależy to od lekarza zdalismy się na niego powiedział ze w 3 albo 5 dniu pewnie ie jutro się czegoś dowiem .Z 11 napewno wyjdzie więcejA trzymacie do blastek czy mrozicie w 3 dobie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie zależy to od lekarza zdalismy się na niego powiedział ze w 3 albo 5 dniu pewnie ie jutro się czegoś dowiem .Z 11 napewno wyjdzie więcejA trzymacie do blastek czy mrozicie w 3 dobie?
A udawalo Wam sie uzyskać Blastocysty czy transfer w 3 dniu byl robiony??Nam dopiero po 5 latach starań zlecili szczegółowe badania: msome (morfo pod dużym powiekszeniem), chromatynę i wiązanie z hialuronem.
Ale chodzi mi o test ciążowy, nie o bhcg.kochana u mnie beta wychodziła 6dpt. Nie wiem jak będzie dokładnie u Ciebie ale jutro już raczej powinno coś byćTrzymam kciuki, w ogóle jutro znowu jakiś Dzień Bety mamy więc dziewczyny mam nadzieję że po pracy samymi gratulacjami posypię
![]()
ja już zaczynam patrzeć na to jak @gosia321 ... nic nie planuję, bo mi się wydawało niemożliwym, że nie zajdę w ciążę zanim moja bratowa urodzi pierwsze dziecko a mały ma już ponad 3,5roku a ona na dniach rodzi drugie... mam tylko nadzieję, że do tego stycznia jak najszybciej zleci i tego się trzymam. W ogóle to mam nadzieję, że w tym stycznie będę mieć zielone światło, bo jak się okaże, że mnie szczepienia nie ominą to pewnie się nie wyrobię. Ale mam już dobry plan na kolejne podejście więc tym razem musi się udać. A jak nie to może następnym...Hmmm... ja obstawiam listopad bezowulacyjny bo tak mialam po poprzedniej stymulacji pp 3 jajkach... teraz bylo 15 więc nie sądzę żebym teraz mogła dzialac. Grudzień to pewnie nie będę mogla sie wyrwac z pracy,jeszcze pogadam z szefową ale zawsze u nas wtedy młyn wiec pewnie styczen... czyli tak jak Ty ;-))) Sylwester zaszalejemy na maxa a 2018 to nasz rokco Ty na moją propozycję??
![]()
tego bym nie ryzykowałaAle chodzi mi o test ciążowy, nie o bhcg.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Robimy siee weteranki na forum... ;-) tak masz racje ja tez dzialam powoli caly czas ale juz przestalam liczyc daty potencjalnych porodów... :/ja już zaczynam patrzeć na to jak @gosia321 ... nic nie planuję, bo mi się wydawało niemożliwym, że nie zajdę w ciążę zanim moja bratowa urodzi pierwsze dziecko a mały ma już ponad 3,5roku a ona na dniach rodzi drugie... mam tylko nadzieję, że do tego stycznia jak najszybciej zleci i tego się trzymam. W ogóle to mam nadzieję, że w tym stycznie będę mieć zielone światło, bo jak się okaże, że mnie szczepienia nie ominą to pewnie się nie wyrobię. Ale mam już dobry plan na kolejne podejście więc tym razem musi się udać. A jak nie to może następnym...Kasy mało ale to doskładam, jakoś się ułoży
![]()
No właśnie niewiem czy się jutro zwleke z wyra, chobóbsko mnie rozkłada.tego bym nie ryzykowałajak nie wyjdzie to nic straconego, bo beta i tak wiarygodniejsza a tylko się będziesz dodatkowo stresować. Zrób betę NA CITO i wynik powinnaś mieć koło południa. Jak będzie dodatnia to sika zrób na pamiątkę
![]()
Kochana dziękuję ale mnie podbudowalas teraz przykro mi ze u ciebie tak było ale wierzę że i z tej sytuacji jest wyjście
A udawalo Wam sie uzyskać Blastocysty czy transfer w 3 dniu byl robiony??
ehh dokładnie.. ja tylko staram się cokolwiek robić między podejściami i dlatego stawiam na dalszą diagnostykęRobimy siee weteranki na forum... ;-) tak masz racje ja tez dzialam powoli caly czas ale juz przestalam liczyc daty potencjalnych porodów... :/