reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny mozna oszalec... dzwoniła klinika w ktorej maz sie leczy i rak sie rozrusł wyniki badan tragedia ... beda zmieniac na inny lek...ten jest ostatni jaki jest dostepny jako eksperyment jesli ta nie pomoze to juz nie ma szans na cokolwiek :( nie chce byc wdowa w wieku 28lat ... załamana jestem

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rety... są to sytuacje w których nie ma odpowiednich słów. Trzeba głęboko wierzyć,że zmiana leku przyniesie sukces! trzymajcie się kochani

dziewczyny mozna oszalec... dzwoniła klinika w ktorej maz sie leczy i rak sie rozrusł wyniki badan tragedia ... beda zmieniac na inny lek...ten jest ostatni jaki jest dostepny jako eksperyment jesli ta nie pomoze to juz nie ma szans na cokolwiek :( nie chce byc wdowa w wieku 28lat ... załamana jestem

Kochana nie można się poddawać! Pamiętaj ze musisz być silna za męża, jak on zobaczy ze zwatpilas straci siły do walki . Bądź silna [emoji173]

"To co zawodzi, jest najczęściej przedmiotem nadzieji "

reklama
najgorsze ze nie wiem jak to powiedziec mezowi...

Mogę się tylko domyślać, ja nie wiedziałam jak powiedzieć po crio,że znowu się nie udało i wiem że był to dla niego mega cios to tym bardziej nie jestem w stanie ogarnąć tego co Wy przeżywacie. Mam nadzieję,że życie wynagrodzi Wam w końcu to całe cierpienie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry